Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Personale / Mihaela / I’m so bored….

I’m so bored….

boredAzi a fost o zi ciudată din multe puncte de vedere. Somnolență, durere de cap, lipsa de energie, toate s-au hotărât să îmi facă viața amară, tocmai acum. Nu mai am chef sa scriu, cel puțin deocamdată. Sunt obosită, plictisită și fără chef de nimic. Orice subiect mi se pare plictisitor, nedemn de luat în seamă și cu toate că realizez că nu este întrutotul adevărat, totuși nu scriu. Știți cum se zice: Mai bine tac. Mai bine aș încerca să scriu povești sau să povestesc filmele SF pe care le văd, dar nici de astea nu am chef.

Vreau să particip la cât mai multe concursuri pentru bloggeri și să scriu multe articole personale, neutre, fără a avea legătură cu vreo campanie sau concurs, dar nu prea reușesc. Doar advertoriale. Pentru genul acesta de articole îmi adun toate forțele și reușesc să scriu pentru că sunt în câștig.

Știu că nu este bine să am prea multe advertoriale, așa zic experții, dar deocamdată asta este situația. Nu au decât să se supere toate animalele din grădina zoologică a lui nenea Google pe mine, că eu nu am ce să le fac. Activitatea mea în mediul online este la minim. În ultimul timp am citit puține articole pe alte bloguri, am comentat foarte puțin și îmi cer scuze. Poate că în zilele următoare îmi voi reveni și voi fi mai activă, dar nu promit, pentru că trebuie mai întâi să ies din starea asta de apatie. Sper numai să nu dureze prea mult, pentru că mai am povești de scris pe care le-am început și nu le-am terminat, vreau să particip la concursuri cu premii tentante și nu mai știu, vreau multe…

M-am cam plictisit și de tema blogului, este prea simplă. Vreau altceva. O să încep din nou căutările pe internet după o tema cu design interesant și atractiv. poate dacă voi schimba ceva la blog îmi va reveni pofta de scris dar și buna dispoziție. Cam asta ar fi. Acum vă las că mă așteaptă Doctor Whoo..:)

 

 

Facebook Comments

About Mihaela

7 comments

  1. mie imi place tema ta, tocmai pentru ca este simpla…
    google in ultima vreme face urat la advertoriale…

  2. Mi se întâmplă şi mie săptămânal să am această senzaţie, şi doar sunt un boboc, nu am atâta rutină în spate ca tine. O să încerc să mă ţin cât mai departe de concursuri, deşi sunt tentante. Cred că o să mă bag la cel mult unul pe săptâmână. Tu ce sfat îmi dai?

  3. asteptam sa-ti revii la forma initiala

  4. Nu stiu ce sa spun, totul e frumos aici doar ca ai prea multe advertoriale. Incearca sa modifici link-urile si adauga prefixul nofollow pentru a nu afecta pozitionarea sau pagerank-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.