Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Mișcarea înseamnă sănătate

Mișcarea înseamnă sănătate

 photo 7card_zps32bdc45c.jpgFitness înseamnă să ai o forma fizică bună, adică să fii sănătos și să ai un corp bine proporționat, fară grasime și celulită, fară vergeturi sau piele lăsată. Însă uneori, indiferent de eforturile pe care le facem, mai devreme sau mai târziu, vârsta tot își va spune cuvântul. Sunt ele celebritați, nu de la noi din țară, ci din America, ce depun în zadar eforturi pentru a arăta cât mai bine, însa vârsta tot le se trădează, mai ales dacă refuză să apeleze la bisturiu pentru a corecta ceea ce anii ce au trecut și natura a influențat. Însă “să fii în formă” nu înseamnă numai să ai un corp de invidiat.

Coneatză foarte mult să ai și o anumită stare de spirit. Degeaba încerci să arați bine pe dinafară, dacă în interior nu ai pic de frumusețe sau fruntea iți este ridată de la griji și încruntări repetate. Până la urmă fitness înseamnă și o stare de spirit. Pentru a fi cu adevărat în formă trebuie să îți schimbi și modul de viața, să renunți la consumul de cafea, de alcool și la țigări, căci toate acestea pot influența felul în care arăti. Mersul la sala de fitness are rostul sau, însa dacă în același timp te auto-sabotezi nu vei reuși să arați și să te simți mai bine, deci nu vei fi “fit”, cum zic americanii.

Pentru a fi în formă recomand sala fitness unirii 7card și pentru a obtine o siluetă de invidiat și o alură de star să încerce fitness prin 7card.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.