Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Goodbye Yahoo!!

Goodbye Yahoo!!

yahooȘi a venit vremea să spun adio adresei de e-mail de la yahoo dar și programului de mesaje instant asociat acesteia pentru că de azi s-a renunțat la varianta clasică și trecut la o nouă versiune. Termenii și condițiile noii versiuni sunt de neacceptat, vă rog să mă credeți, așa că voi renunța definitiv la adresa de e-mail și implicit la yahoo messenger. Adevărul este că nu am mai accesat vechea mea căsuță de e-mail de foarte mult timp. Ultima dată când am accesat căsuța de e-mail aveam vreo 500 de mesaje necitite.

Nu le-am deschis, dar nici nu le-am șters pentru că erau prea multe. În 2009 am descoperit gmail și sunt foarte mulțumită. Viteza de încărcare mult mai bună, capacitate de stocare mult mai mare comparativ cu yahoo mail și multe alte facilități, deci chiar nu îmi pare rău că nu mai folosesc yahoo mail. Chiar deloc! Regret puțin că nu voi mai putea folosi yahoo messenger, dar nici aici nu e mare pierderea pentru că treceau zile întreci fără să mă conectez și dacă totuși făceam asta, stăteam pe invizibil. Google+ are chat, Facebook are chat, așa că prietenii îi pot găsi oricând, dacă am chef de povești.

Revenind la termenii și condițiile noii versiuni, chiar nu mă încântă deloc ideea să fiu de acord ca yahoo să scaneze și să stocheze mesajele primite și trimise de către mine prin intermediul adresei de e-mail și messenger. De ce? În scopuri publicitare? Eu nu cred asta! În orice caz, oricare ar fi motivele celor de la yahoo eu renunț definitiv la acest serviciu și o să folosesc de acum încolo numai ce oferă google. Nu pot să bag mâna în foc nici pentru serviciile oferite de acest gigant, dar voi folosi mesageria și chat-ul oferit de google până când se vor tulbura apele și la ei. Atunci voi căuta altceva.

Facebook Comments

About Mihaela

7 comments

  1. corect, nu cred ca esti singura care face/ urmeaza sa faca asta…yahoo e in declin

  2. Gmail rules. Oricum nu prea mai sta lumea pe messenger.

  3. Imi pare rau ca yahoo este in declin. Imi aduc eu bine aminte sau au avut oferta din parte microsoft sa ii cumpere?

  4. Vad multe persoane care renunta la Yahoo!, si eu am renuntat dar tot am revenit deoarece clientii stau mai mult pe yahoo decat pe gmail sau alt serviciu de mail gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.