Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Despre acvarii și pești

Despre acvarii și pești

acvariuPentru iubitorii de pești, acvariul este locul în care ei încearcă să le ofere acestora conditiile necesare pentru a duce o viață asemanatoare cu cea din natură. Acvariile sunt de mai multe tipuri. Ele se folosesc în funcție de ce tip de pestișori vrei, ce număr sau ce mărimi. Vorbim în primul rând de acvariile tropicale de apă dulce. Aceste acvarii pot fi de mai multe tipuri. Dacă preferam o singură specie de pești, vom fi deținătorii unui acvariu specific. Dacă peștii sunt aduși în alte zone decât cele în care trăiau initial, indicat este să avem un acvariu regional.

Dacă nu avem preferințe anume și iubim mai multe specii de pești, ne achiziționam un acvariu mixt. Acvariile temperate sunt o altă categorie mare de acvarii. Aceste acvarii sunt populate cu pestișori în așa fel încât să reziste în perioadele reci. Volumul acestor acvarii este unul mare și de obicei ele sunt amplasate în aer liber sau în difeirte zone cu scopuri educaționale. Un ultim tip de acvariu este cel marin. Caracteristic acestora sunt temperaturile apropiate de temeperatura apei tropicale, claritatea apei și stabilitatea mediului.

Va recomand pet shop pentruanimale.ro și lese caini de la pentruanimale.ro

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.