Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Recomand soft pentru managementul documentelor

Recomand soft pentru managementul documentelor

 photo documenta_zps5810eacf.jpgAm început să caut pe internet un soft pentru managementul documentelor, deoarece sora mea are nevoie neaparat nevoie de așa ceva la firmă, iar in momentul de față chiar nu îi pasă de prețul care trebuie să-l plătească pentru astfel de software, întrucât are nevoie neapărat să pună în mișcare programul pentru arhivare electronică și managementul documentelor din firma unde lucrează. Pe internet sunt sute sau chiar mii de software-uri de genul acesta, însă dintre acestea cred că aproximativ 10% din acestea sunt foarte bune din punct de vedere al funcțiilor pe care le au. A trebuit să stau cateva ore bune să citesc funcțiile fiecărui software găsit pe internet.

Am fost dispusă să fac un asemenea efort fiindcă sora mea nevoie de un program cât mai bun astfel încât să nu apară erori în documentele firmei. Am gasit pe un site străin un program foarte interesant care ajută la managerierea documentelor, este facut chiar de o firma de top din lume și o mare parte din firmele ce activează în afara țării îl folosesc. Mi s-a parut interesant să ii arat sorei mele ce am găsit, iar când a văzut a fost foarte fericită că pe internet poți găsi aproape orice în ziua de astăzi.

Recomand arhiva electronica și soft pentru managementul documentelor.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.