Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Personale / No more Gigi!

No more Gigi!

lupAproape pe toate posturile de televiziune dar și în ziare văd mutra lui Gigi Becali și toată lumea discută despre condamnarea și arestarea sa. Deja îmi este greață! Același scenariu, același curs al evenimentelor ca și în cazul lui Năstase. Scuze, nu chiar la fel. Becali a vrut doar să plece din țară, spre deosebire de fostul ministru care cică a încercat să se omoare cu o armă din dotare. Nimic palpitant! Dar trebuie să facă bani de pită și cei din mass-media,nu? În perioada următoare o să avem parte de știri cu și despre Becali.

Nu vor lipsi interviurile luate prietenilor și rudelor venite în vizită la arhanghelul luminii, de imagini în premieră cu interiorul celulei de la pușcărie și multe alte surprize pe placul românului avid de știri palpitante. Oare celula este tot una de lux? Bănuiesc că da, că altfel nu se poate. Doar omul este o personalitate: fost oier, finanțator, europarlamentar, parlamentar etc.

Cât va sta în pușcărie? Eu sper că atât cât trebuie, dacă nu cumva o să i se reducă pedeapsa pentru că va scrie un roman sau două. Păcat că nu are blog, dar nu este târziu să își facă unul în care să publice articole în care să povestească fanilor săi cum este viața în pușcărie. Ei și dacă nu va scrie pe blog și nici nu va publica cărți interesante, cred că nu se va plictisi. Mai mult ca sigur va înființa o echipă de fotbal formată din pușcăriași. Sau mai bine două, ca să poată organiza un campionat pe care să îl câștige echipa sa, bineînțeles!

Chiar nu mă interesează cum va fi viața lui în următorii trei ani, așa cum nu m-a interesat nici până acum. Nu mă interesează ce se va alege de echipa de fotbal Steaua dacă nu va fi susținută de Gigi. Nu mai vreau să văd pe toate posturile de televiziune emisiuni cu și despre Becali sau reluări mai vechi și nici nu mă interesează cu cine se înțelegea el mai bine și pe cine bălăcărea în noroi. Vreau să pot să mă mai uit la televizor din când în când fără să mi se facă greață!

Din cauză de prea mult Jiji mai bine nu mă mai uit la televizor de loc. Poate cine știe, așa mă voi apuca de zbor cu parapanta, sau, de ce nu, de jucat paintball în București. Glumeam!! Nu o să merg până în capitală pentru așa ceva, dar ideea de a face ceva diferit și palpitant este tentantă, nu?

Facebook Comments

About Mihaela

11 comments

  1. poate-si face un blog..cine stie?! :)) poate ceva nisat…despre oi!

  2. Nu ai nici o şansă, stai liniştită! Perioada de detenţie a acestui „martir” al neamului va fi un show permanent!!!

  3. Eu deja ma amuz la ceea ce vad la tv… Pe programele de desene si de muzica nu l-am vazut inca, dar nu e inca timpul pierdut :))

  4. Nu cred ca va sta mai mult de 1 an.

  5. sa considere perioada asta ca fiind transhumanta, desi ii lipsesc oitele

  6. vad ca toate stirile incep cu subiectul asta ..probabil printre cele mai mediatizare subiecte din ultima perioada pentru ca asta cere publicul .
    Gigel nu cred ca va petrece mult timp in spatele gratiilor dupa parerea mea pentru ca exista influenta mare .

  7. Sigurat va face ceva, manainte am vazut la stiri ca patru ani va face puscarie. Nu cred nimic, dupa ce trec acesti ani voi spune daca justitia e dreapta sau nu. Si eu ma gandesc ce va face Jiji in puscarie, va da lectii ciobanesti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.