Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Blogal initiative / Lumea văzută altfel

Lumea văzută altfel

logoAcum trei zile am primit caietul Skag AR de la rechizitelemele.net pe care trebuie să îl testez, dar nu am avut timp până acum să scriu un review pe blog. Mai precis, este vorba de realitate virtuală, imagini 3D și sunete și de cum poate un simplu caiet să ne ofere toate acestea. Sper că azi sau cel târziu mâine să public articolul cu impresiile mele. Trebuie mai întâi să instalez pe smartphone-ul meu aplicația Skag AR care este gratuită pe Google Play și voi putea admira micuța pasăre colibri care va prinde viață.

Profit de această ocazie ca să invit bloggerii care încă nu s-au înscris în campania aceasta să nu ezite să facă acest lucru pentru că nu au nimic de pierdut. Astăzi este ultima zi în care se mai pot scrie articolele prin care se solicită un caiet Skag AR pentru testare, deci mai este timp!

 caiete

 

 

Facebook Comments

About Mihaela

2 comments

  1. o sa imi iau si eu zilele acestea smartphone asa ca o sa ma inscriu si eu…chiar sunt curios si eu cum e cu caietele astea.

  2. Foarte tari, acum ma voi inscrie si eu si voi participa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.