Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Blogal initiative / Recolamp – Recensământul Becurilor Arse din România

Recolamp – Recensământul Becurilor Arse din România

recolampIeri am primit răspunsul de la Recolamp în legătură cu firmele şi instituţiile publice din municipiul Deva pe care le-am menţionat în primul articol pe care l-am scris pentru această campanie şi m-am hotărât să mai scriu încă un articol, pentru că eram datoare să fac asta. Adevărul este că îmi place această campanie care se desfăşoară prin intermediul bloggerilor  şi sper să aibă succes. Aş dori să aflu dacă în urma acestei campanii s-au încheiat protocoale noi cu Recolamp în urma acestei iniţiative, dacă este posibil.

În primul articol am inserat o listă care cuprindea câteva companii şi instituţii care îşi au sediul în Deva şi despre care doream să aflu dacă au contract încheiat cu Recolamp şi în felul acesta dacă contribuie la procesul de colectare a becurilor arse şi a corpurilor de iluminat.

Deşi lista mea nu este lungă, m-am bucurat când am văzut că dintre cele12 companii şi instituţii publice pe care le-am enumerat, 5 dintre ele au încheiate protocoale cu Recolamp şi au predat între 20 şi 150 Kg de deşeuri fiecare de la începutul colaborării şi până în prezent. Cantitatea este destul de mică, zic eu, dar părerea Recolamp este că există potenţial în zonă, ceea ce mă bucură foarte mult. În primul rând vreau să felicit firmele şi instituţiile din Deva care au încheiat protocol cu Recolamp şi care au contribuit la colectarea şi predarea deşeurilor formate din becuri arse şi a corpurilor de iluminat. Acestea sunt:

  1. Tribunalul Hunedoara – protocol încheiat în 2010 – total deşeuri predate – 20 kg
  2. Carpatcement Holding – protocol încheiat în 2010 – total deşeuri predate – 150 Kg
  3. Hypermarket Real – protocol încheiat în 2011 – total deşeuri predate – 33 Kg
  4. Metro Deva – protocol încheiat în 2009 – total deşeuri predate – 50 Kg
  5. Eurosport DHS – protocol încheiat în 2010

Deşi comparativ cu alte locaţii similare din ţară cantitatea deşeurilor predate este destul de mică, eu sunt sigură că se poate şi mai bine. Sunt sigură că în Deva există şi alte companii care nu le-am trecut pe lista mea dar care au încheiate protocoale cu Recolamp şi sper ca în viitor numărul acestora să crească.

presentation

Facebook Comments

About Mihaela

2 comments

  1. Roxana Sunica

    Un set de felicitari care merg catre 5 companii din Deva! Foarte frumos! Multumim, Mihalea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.