Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Blogal initiative / Just for fun

Just for fun

logoVă mai aduceți aminte ce fel de caiete foloseați când mergeați la școală? Unele aveau foile din hârtie de cea mai proastă calitate și îți era frică să scrii cu stiloul pe ele ca să nu se rupă sau să se transforme în sugativă, altele aveau coperți de carton subțire, gri sau maro, fără nimic atractiv, poate doar tabla înmulțirii de pe cele de matematică. La majoritatea din ele se desprindeau filele care nu erau prinse bine de cotor și până să termini un caiet care inițial avea 100 de file, te trezeai ca ai numai 30.

Așa era atunci, pe vremea mea. Dar lucrurile s-au schimbat. Rechizitele folosite de copii din ziua de azi sunt mult mai bune, rezistente și chiar atractive. Caietele au coperți cu desene frumoase, unele chiar deosebite, de ți-e mai mare dragul să te uiți la ele și chiar nu mai este nevoie de vechile învelitori din plastic menite să ascundă o copertă urâtă, fadă și prăfuită.

caiete

Oare ați folosit caietele cu aplicația AR Skag? Eu nu, dar sunt tare curioasă cum poate un simplu caiet să îmi ofere accesul într-o lume virtuală. Pentru a mă putea bucura de frumusețea figurinelor 3D de pe coperțile acestor caiete am nevoie de un smartphone sau o tabletă pe care să instalez această aplicație care se poate descarca gratuit din Google Play si App Store (compatibila cu Android si iOs) și un caiet de genul acesta care are pe copertă o imagine frumoasă dar și QR Code pe coperta 2 cu ajutorul căreia se poate descărca automat aplicația.

După cum spuneam, sunt tare curioasă. Smartphone cu android am, mai am nevoie de un caiet. Mi-ar plăcea unul care are un delfin pe copertă, sau un tigru, dar cred că ar fi interesant și unul cu pasărea colibri. Sunt 8 modele disponibile, așa că am de unde alege. Toate sunt frumoase și aștept cu nerăbdare să mă distrez puțin cu prietenii 3D de pe caiete.

 

Facebook Comments

About Mihaela

4 comments

  1. Ma uitam la un nepotel care era foarte mandru ca avea caiet cu nu stiu ce desen animat si ca toate rechizitele sunt din nu stiu ce serie de jocuri , etc. O gramada de bani irositi doar pentru a fii copilul cool

  2. Am si eu un nepotel caruia ii cumpar aproape in fiecare zi carti de desenat, ideea e ca nu-l mai apreciaza de cand are calculator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.