Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Personale / Mihaela / Serbările Devei 2013

Serbările Devei 2013

11Ieri am fost și eu în oraș ca să văd cum stă treaba cu Serbările Devei anul acesta. Mi-a plăcut faptul că locația pentru desfășurarea acestora nu a mai fost în parcare la Real sau lângă stadion, ci în centrul orașului. Circulația mașinilor a fost restricționată, așa că loc a fost destul pentru toată lumea. Din păcate nu am reușit să ajung la timp pentru a vedea  parada “Millenium” și chiar îmi pare rău. În rest, ce pot să spun? Lume multă care se plimba, asculta muzică și cumpăra câte ceva.

Din păcate pentru cei mulți au lipsit tarabele cu mici și bere, dar a fost mai bine așa, fără fum și miros dubios. Despre produsele tradiționale confecționate manual de către meșteșugarii din toată țara, ce pot să spun? Mi-au plăcut și cam atât! Prețurile cam piperate (unele exagerat de mari) i-au determinat pe mulți oameni să se mulțumească doar cu privitul și fotografiatul lor (așa cum am făcut și eu). Copiii au fost cei mai încântați și cei care vindeau jucării din lemn, lut și plastic au avut cel mai mult de câștigat. În general mi-a plăcut și probabil voi merge și în seara aceasta.

Muzica pentru suflet

 

Tulnic

Magnet

 

Roșu și negru

Lemn

 

Lut

 

Ulcele

Serbările Devei 2013

Fotografiile sunt făcute cu un DSRL Canon care este destul de bun, care deși are câțiva ani vechime funcționează foarte bine, Canon nu se dezminte!

 

Facebook Comments

About Mihaela

3 comments

  1. Da, am uitat total de parada Millenium, si imi pare rau ca am ratat-o. In rest… mai nimic interesant. Iar asezarea scenei cu fata la statuia lui Traian, o aiureala, pentru ca nu are loc lumea…

  2. îmi plac în general sarbatorile acestea ale oraselor…e o ocazie buna de a face o plimbare pe jos prin centru, de a te mai intalni cu lume cunoscuta, de a gusta ceva nou.Astept zilele Clujului si zilele Radautiului de anul acesta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.