Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Vacanța de iarnă în Austria

Vacanța de iarnă în Austria

 photo viotoptravel_zpsf56023dd.jpgÎn cazul în care credeați că numai în Austria sau în Alpi se poate schia cu adevărat, dați-mi vă rog voie să vă contrazic. Și la noi în țară există trasee de schi minunate, avem pârtii artificiale (este drept că nu se compară cu cele naturale!), dar și în alte țari, chiar mult mai aproape de noi, ca de exemplu pârtiile de schi din Bulgaria. Pentru împătimiții de acestui sport nu cred ca este neapărat importantă destinația, ci mai degrabă contează amenajarile părtiei și calitatea stratului de zăpadă pe care să alunece, așa cum pentru pescarii împatimiți nu contează care este numele apei, ci numai ce prind.

Sporturile de iarna se pot practica în diverse locații, însa în afara calitații pârtiilor, contează totuși și suma de bani pe care o cheltuim. Din păcate, majoritatea dintre noi suntem sclavii banilor așa că este important ce sume alocam pentru distractii. Însă, după un an întreg de muncă, cu totii merităm sarbatori de iarna îmbelsugate și frumoase, așa că nu trebuie sa vă pară rau de banii cheltuiți pentru voi.

Ce ar trebui să faceți? Este simplu, mergeți la schi in Austria pentru că, știți cum se spune, dai un ban dar stai în față. Pe de altă parte, când ziceți Austria, vă gândiți la schi, nu? Și când ziceți schi, vă gândiți la Austria, deci Austria ski nu este doar o alăturare întâmplătoare a două cuvinte care nu au nici o legătură.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.