Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Personale / Mihaela / La mulți ani, Alex!

La mulți ani, Alex!

18thAzi este ziua băiatului meu și vreau să îi urez din toată inima să aibă parte de tot ce este mai bun în viață, să fie fericit și să își urmeze cu încredere drumul pe care și l-a ales. 18 ani este o vârstă frumoasă. Ce repede a trecut timpul, nici nu îmi vine să cred! Parcă mai ieri adunam jucăriile împrăștiate prin toată casa, îi doftoriceam juliturile de pe genunchi sau îl țineam de mânuță atunci când învăța să meargă. Amintirile sunt frumoase. Mă bucur că este un copil sănătos, învață bine și este ascultător. Asta este tot ceea ce contează.

Noi am fost întotdeauna lângă el și i-am îndrumat pașii așa cum am crezut că este mai bine. Chiar dacă acum este major, noi tot vom fi alături de el și îl vom sprijini atâta timp cât este nevoie, pentru că, indiferent ce vârstă ar avea, el rămâne tot copilul nostru. Sunt unele momente din viață cuvintele sunt de prisos pentru că oricât de frumoase ar fi nu reușesc să descrie ceea ce simt cu adevărat, așa ca acum.

La mulți ani Alex!!

Facebook Comments

About Mihaela

2 comments

  1. la multi ani tot ce iti doresti
    si sa ai parte numai de fericire

  2. Multumesc mult pentru urari!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.