Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Recomandarea săptămânii: magazinul online Regal Gold

Recomandarea săptămânii: magazinul online Regal Gold

regalgoldScriam într-un articol mai vechi că vreau să renunț la obiceiul de a purta încălțăminte de culoare închisă dar nu este îndeajuns.Trebuie să aplic aceeași strategie și pentru îmbrăcăminte sau accesorii, nu? Zilele trecute chiar am pus în aplicare ceea ce mi-am propus și mi-am cumpărat câteva piese de îmbrăcăminte confecționate din bumbac și in, subțiri și lejere, deschise la culoare. Da, primul pas l-am făcut, dar urmează al doilea, la fel de important: încălțămintea și accesoriile, nu contează ordinea.

Cu toate că nu mai este la modă, sau mai bine zis nu mai este obligatoriu ca poșeta să fie de aceeași culoare cu încălțămintea, totuși eu prefer ca aceste două piese să aibă aceeași culoare sau măcar nuanțe apropiate. Nu voi scrie în acest articol cum se asortează îmbrăcămintea cu încălțămintea și accesoriile pentru că nu prea stau bine la capitolul acesta și nici sfaturi nu îmi place să dau pentru că recunosc că nu mă prea pricep. Când îmi cumpăr ceva pentru sezonul de vară urmăresc câteva criterii importante pentru mine: îmbrăcăminte confortabilă din material care să nu aibă în compoziție poliester sau altceva de genul acesta, pantofi sau sandalele din piele cu talpa groasă cu toc potrivit și poșete din piele.

posete_sandale

Cu toate că atunci când vreau să îmi cumpăr ceva încep căutările prin magazinele din oraș, din cauză că nu găsesc repede ce îmi place și a lipsei de timp, renunț foarte repede la ideea de a colinda prin oraș și încep căutările pe internet. Magazine online sunt foarte multe, oferta este mare și majoritatea practică prețuri accesibile. Singurul inconvenient este că nu pot proba ceea ce vreau să cumpăr, dar în ceea ce privește pantofii sau poșetele nu este riscant.

Un asemenea magazin online este Regal Gold care comercializează o gamă foarte diversificată de produse din categoriile bijuterii, pantofi, haine, accesorii și produse pentru acasă de o calitate ireproșabilă la preturi accesibile. Aici am găsit multe produse frumoase, exact pe gustul meu. Acesta este unul din motivele care mă determină să îl recomand tuturor celor care doresc să își înnoiască garderoba.

 

 

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.