Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Despre cutiile de carton și ambalaje

Despre cutiile de carton și ambalaje

inpakPoate la prima vedere lucrurile par simple în ceea ce privește producția de ambalaje de carton, nu? Până nu demult așa gândeam și eu, obișnuită să primesc majoritatea produselor cumpărate ambalate în cutii de carton. Adică mi se părea logic și normal să le primesc așa, pentru că altfel produsele puteau să se deterioreze pe timpul depozitării și al transportului. Niciodată însă nu mi-am pus întrebarea de unde provin aceste cutii de carton, cine produce așa ceva, ce tehnologie este folosită și ce costuri de producție are un astfel de produs.

De ce zic asta? Pentru că o cutie de carton nu reprezintă decât o modalitate de ambalare a unui produs, atât și nimic mai mult, pe care o arunc după ce am despachetat ceea ce am cumpărat. Dacă aș păstra toate cutiile și ambalajele de tot felul, nu aș mai avea loc în casă. Pe de altă parte se mai întâmplă să am nevoie de așa ceva când trebuie să trimit un colet, să împachetez un cadou sau să depozitez diverse lucruri și atunci dau din colț în colț și întreb pe toți cunoscuții dacă nu au să îmi dea o cutie de carton.

cutii

Contează foarte mult ca un produs să fie împachetat corect, într-o cutie rezistentă, de mărimea potrivită. De exemplu, ambalajele din carton sunt de mai multe feluri: pentru baxuri, cu capac, pentru lădițe legume-fructe, cu autoformare, pentru pizza sau cu separatoare. Acestea pot fi confecționate din carton tip CO3, CO5 sau microondul și majoritatea au culoarea albă sau maro. Acest fel de ambalaje se folosesc pentru împachetarea mărfurilor industriale, alimentare și cosmetice, pentru curierat și arhivare.

INPACK Bacău este unul dintre marii producători de cutii carton, producător ambalaje carton, care are o vechime de 5 ani de activitate în acest domeniu, al ambalajelor și are numeroși clienți și colaboratori atât în țară cât și peste hotare.

Fiecare produs care iese din fabrică devine o mărturie a gradului de optimizare a întregului proces de producție și a dorinței de armonizare perfectă a actualului colectiv. Manifestăm o reală flexibilitate în relațiile cu partenerii și alegem cu grijă materia primă pentru o calitate excelenta. – Sursa: inpack.ro

Deși la început de drum, datorită seriozității dar și a entuziasmului echipei, numărul producătorilor care le încredințează spre ambalare mărfurile este în creștere, de la an la an.

Facebook Comments

About Mihaela

3 comments

  1. ambalajul vinde multe ori mai bine decat continutul, se stie asta
    ambalajul estee cel care ia prima oara ochii

  2. Trebuie sa recunosc faptul ca gandeam la fel ca tine, dar m-ai facut sa-mi schimb parerea, sa gandesc mai profund, in ceea ce priveste rolul acestor cutii de carton 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.