Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Amalgam

TFB4-foto-union-150x150Un nou concurs, o provocare în plus, de data aceasta din partea Foto Union! Opt zile în Thassos într-o tabără de fotografie pentru bloggeri? Sună tentant, de ce să nu recunosc, dar..eu nu am făcut niciodată un eseu fotografic pe o temă dată, de fapt nici fotografii nu prea fac, probabil din comoditate, lipsa de timp și de interes. Când am văzut tema acestei campanii am vrut să zic pas și să trec mai departe, dar după un timp mi-am zis că nu am ce pierde dacă nu încerc. Nu este greu să fac 7 poze cu al meu Samsung Galaxy Y și să le dau share pe Instagram, Facebook și Twitter cu hashtag-urile #tfb4 și #cosmotfb4, nu?

Partea cea mai grea a fost să aleg pozele cele mai frumoase și mai sugestive pe care le-am găsit în memoria telefonului meu și să le dau share pe Instagram, asta după ce mi-am făcut cont acolo. Pe urmă totul a mers ca pe roate: share pe Facebook, share pe Twitter și…articolul pe blog.

Ceva nou în fiecare zi, ca să ai ce povesti

1. Party

Party

2. La cumpărături

La cumpărături

3. Lumea văzută de sus

Lumea văzută de sus

4. Relaxare

Relaxare

5. La poalele Cetății

La poalele Cetății

6. Love

Love

7. Liliac

Liliac

Notă:Text înscris în concursul Arche – Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri, un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul Bancpost, Cosmote, Samsung Galaxy S4, Ford, F64,Booking Greece, Izvorul Cristalin

banner-campanie-tfb4

Facebook Comments

About Mihaela

One comment

  1. Pingback: Relaxare | Gmx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.