Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Anunțuri auto online gratuite

Anunțuri auto online gratuite

autonationalTrăim în secolul vitezei și al informației digitale. Internetul este o sursă inepuizabilă de informații la care avem acces instant, fără a fi nevoiți să apelam la alte metode, așa cum procedam mai demult, ceea ce este foarte bine. Tot mai mulți oameni preferă să facă cumpărăturile online pentru că această metodă este mult ușoară și procedând așa fac economie de timp dar și de bani, pentru că multe magazine online au promoții sau reduceri tentante. Prin intermediul internetului se poate vinde sau cumpăra orice.

Nu contează că este vorba de electronice și electrocasnice, îmbrăcăminte și încălțăminte, produse alimentare sau bijuterii saumașini noi și second-hand. Orice se poate cumpăra și vinde pe internet, pentru că știți cum se spune, totul este la un click distanță. repede, ușor și eficient.

Nu cu mult timp în urmă stăteam de vorbă cu o prietenă la o cafea și ca de obicei tăiam firul în patru despre tot ce ne venea în minte. Și din una în alta am ajuns și la mașini. Pe mine nu prea mă interesează acest subiect pentru simplul motiv că nu am așa ceva, dar pe prietena mea da, pentru că, ați ghicit, ea are mașină. Nimic ieșit din comun până acum, nu? Deci vorbeam despre mașina ei și despre cât de mult trebuie să cheltuiască în fiecare lună ca să o întrețină pentru că ba se strică o piesă, ba trebuie să cumpere cauciucuri noi și multe altele. Normal că trebuie scoși bani din buzunar pentru a repara și întreține o mașină, mai ales dacă aceasta este cam veche, nu? Și i-am sugerat să o vândă și să cumpere alta. Ușor de zis, greu de făcut, mi-a răspuns ea. Trebuie dat anunț în ziarele locale, trebuie sacrificate duminicile pentru a merge în târgul de mașini, trebuie aflate prețurile care se practică pentru modelul pe care îl am eu și multe altele. Toate acestea sunt necesare dar nu obligatorii, dar chiar nu înțeleg partea cu târgul de mașini, i-am zis eu. Nu trebuie să pierzi duminicile pentru așa ceva, când poți sta liniștită acasă și cu toate acestea mașina ta să fie prezentă într-un târg de mașini, virtual.

anunturi-auto

Anunțul în ziar și deplasarea într-un târg de mașini sunt metode demodate pentru că pe lângă faptul că folosindu-le pierzi timp prețios, trebuie să mai și scoți și bani din buzunar pentru plata spațiului pentru anunțul din ziar sau pentru taxa de intrare în târg. Nu este mai simplu să te așezi în fața calculatorului și să dai search pe un motor de căutare pentru a găsi anunțuri auto gratuite? Vrei să vinzi o mașină sau să cumperi una nouă sau second-hand? Nimic mai simplu, internetul îți stă la dispoziție!

Un astfel de site este  www.auto-national.ro care asigură o mare vizibilitate și mai multe șanse ca tranzacția dorită să aibă loc. În calitate de vânzător poți adăuga poze cu mașina pe care dorești să o vinzi, detalii tehnice (marcă, an fabricație, kilometraj, transmisie, capacitate cilindrică, culoare, număr uși etc.) și prețul pe care dorești să îl obții în urma vânzării. Totul este simplu, operația nu durează mai mult de câteva minute și totul este gratis. De asemenea, dacă dorești să cumperi o mașină, ai posibilitatea de a căuta pe site după mai multe criterii: județ, model, an fabricație, preț, kilometraj sau motorizare. puteți folosi doar unul din aceste criterii sau toate, în același timp, pentru o căutare avansată eficientă care să dea rezultatele dorite într-un timp foarte scurt.

Sfatul meu este să nu mai pierdeți timp și bani pe anunțuri în ziare sau deplasări în târgurile tradiționale de mașini pentru a vinde sau cumpăra o mașină, pentru că totul se poate rezolva mult mai simplu prin intermediul portalurilor online.

Facebook Comments

About Mihaela

3 comments

  1. la ziar degeaba mai alergi sa dai anunt pentru ca nimeni nu mai citeste anunturile din ziare cand au optiunea de a intra gratis pe un site si sa vada si mai multe poze cu masina sau mai multe informatii.

  2. Orice poti sa gasesti si sa faci pe net. Anul trecut un prieten se chinuia sa vanda o motocicleta prin tot felul de anunturi platite prin ziare si nu stiu de cate ori a fost in targ cu ea. Dupa ce am pus-o pe net in maxim 1 saptamana a si dat-o.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.