Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Cărți de vizită standard

Cărți de vizită standard

agrafa.roÎn ziua de azi să ai o carte de vizită este ceva esențial, fie că ai o afacere, ești angajat sau pur și simplu freelancer. Nu cred că există cineva care să nu știe care este importanța unei cărți de vizită care să reprezinte cât mai bine firma și activitatea acesteia, dar și omul, ceea ce este cel mai important. Da, încă se mai folosesc cărți de vizită, deși unii spun că acestea sunt demodate și că nu ai nevoie de așa ceva dacă ai internetul la dispoziție unde poți găsi orice informații ai nevoie despre firma X sau despre persoana Y.

Da, este foarte util și nu contest acest lucru, dar nu întotdeauna internetul ne ajută și asta nu din cauză că informațiile căutate ar fi lapidare sau inexistente (deși este posibil) ci din alte motive. De exemplu, să presupunem că suntem la o conferință sau o întâlnire a oamenilor de afaceri dintr-un anumit domeniu și cineva/ceva ne-a atras atenția: O persoană care prestează servicii care ți-ar putea fi utile la un moment dat sau o firmă care produce, să zicem, anumite piese de care ai avea nevoie sau prestează servicii  utile desfășurării activității tale. Dacă pe moment ai reținut numele persoanelor sau firmelor care ți-au atras atenția, poate mai târziu, peste o lună sau un an, când vei avea nevoie de datele de contact ale acestora nu ți le vei aduce aminte pentru că nu ți-ai notat aceste amănunte sau nu ai primit nici o carte de vizită din partea lor. Și cine are de pierdut?

4

Simplul fapt de a avea la dispoziție cărți de vizită pentru a le putea înmâna oricui este interesat este ceva necesar și în același timp util. Pe de altă parte contează foarte mult datele de contact dar și design-ul cărților de vizită, mărimea acestora și materialul din care sunt făcute. Cele mai multe sunt  tipărite pe carton, scrisul este negru pe fond alb și au în colțul din dreapta/stânga sus un logo semnificativ. Dar este deajuns atât? Eu zi că nu. Modelul cărților de vizită trebuie să fie cât mai atractiv și să aibă elemente distinctive deosebite. Materialul din care sunt făcute acestea este foarte important, pentru că de exemplu mine nu îmi plac cărțile de vizită tipărite pe carton simplu cărora după un timp li se îndoaie colțurile sau se șterge scrisul de pe ele. Îmi plac mai mult acele cărți de vizită standard care sunt imprimate față/verso pe carton lucios, sunt supuse procesului de plastifiere sau laminare și au un design atractiv. Pe de altă parte mi-ar plăcea să am și cărți de vizită din plastic pentru că sunt mai interesante, au ceva deosebit care atrage privirile și durata de viața a acestora este mult mai mare comparativ cu cele standard, confecționate din carton. Acestea au suport plastic priplak classic 0.8 mm și culorile disponibile sunt roşu, albastru, gri, verde, alb și negru. Cele mai interesante sunt cele transparente.

carti de vizita din plastic

Dacă vreți să vă comandați cărți de vizită cu un design deosebit care să facă impresie bună și să atragă atenția din primul moment, la prețuri atractive și din materiale de bună calitate, recomand cu căldură serviciile agrafa.ro, o tipografie digitală cu experienţă, permanent conectată la evoluţia pieţei care oferă servicii și produse de calitate dar și soluții complete și rapide.

 

Facebook Comments

About Mihaela

3 comments

  1. Aşa este, cărţile de vizită trebuie măcar plastifiate, altfel, se distrug repede.

  2. Dap, și eu mi-am tras niște cărți de vizită de curând, dar mi-am dat seama că e scrisul cam mic… Nu m-a îndrumat nimeni profesionist, le-am făcut de capul meu… Dar, data viitoare, voi APELA LA PROFESIONIȘTI, CLAR!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.