Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Vine vara, unde mergem?

Vine vara, unde mergem?

mamaiaPerioada cea mai așteptată a anului se apropie cu pași repezi și nu mă refer la Sărbătorile Pascale ci la concediul de vară, la cele câteva zile libere pe care le aștept cu nerăbdare ca să le petrec alături de familia mea departe de tot ceea ce înseamnă aglomerație, stres și nervi. Și unde altundeva pot să mă deconectez și să mă relaxez așa cum doresc decât pe litoral? Cuvintele vară, apă, plajă și distracție au devenit sinonime în minte mea cu mult timp în urmă și așa vreau să rămână și de aici încolo. Și unde am putea merge în concediu?

Vara mergem la mare, asta este de la sine înțeles! Întotdeauna am preferat litoralul românesc pentru că are multe de oferit, în virtutea a tot ceea ce se spune. Recunosc că mai sunt multe de realizat pentru a ajunge la nivelul celor din alte țări care au ieșire la mare, dar eu sunt încrezătoare că în câțiva ani de zile se va ajunge și la performanța aceasta. Nu am nici o îndoială că va fi așa! Întrebarea este  unde, în ce stațiune de pe litoralul românesc ar fi cel mai bine să mergem? Dacă stau bine să mă gândesc în Mamaia nu am fost niciodată și chiar mi-ar place să petrec câteva zile din concediul de vară acolo, pentru că am auzit că este frumos. În definitiv, de ce nu? Bun, dar problema este, ca întotdeauna, cazarea. Unde ar fi mai bine, la pensiune, hotel, sau particulari? Ofertele sunt variate și tentante, de ce să nu recunosc. Mi-ar plăcea să găsesc un loc care să ofere intimitate, confort sporit, acces la internet, camere spațioase și modern mobilate cu terasă și ferestre mari cu vedere spre plajă și multe altele.

romania_mamaia_apartament_miraj_a3_1

Nerăbdătoare m-am apucat să caut pe internet cu mult timp în urmă cele mai bune oferte de cazare în stațiunea Mamaia și am găsit foarte multe detalii aici. Îmi place că am de unde alege și că pentru fiecare pensiune sau hotel sunt afișate multe detalii pe care pe mine una mă interesează foarte mult. În primul rând caut ofertele care sunt potrivite bugetului nostru alocat pentru vacanță, pentru că acest amănunt contează cel mai mult, cel puțin pentru noi. Concluzia este că trebuie să găsesc cazare pentru 7 nopți la un preț rezonabil într-o pensiune sau un hotel de două sau trei stele care să ne ofere tot confortul dorit, să fie aproape de plajă și camerele să aibă aer condiționat și acces la internet. Da, ați ghicit, nu rezist fără internet nici măcar în vacanță și nici nu am de gând să mă lipsesc de acesta, chiar dacă voi merge la mare să mă relaxez. În nici un caz!

Facebook Comments

About Mihaela

6 comments

  1. Hehe dacă ajungi la mare să mă anunți poate bem un frape ca fetele :* :*

  2. Mihai Motrescu

    mergem în Maramureş şi Bucovina, adică la părinţi şi la socri şi apoi la mare, în Muntenegru sau poate în România

  3. in Mamaia, la o pensiune, dupa mijlocul lunii iulie

  4. Sa fiu sincer vara asta vreau sa-mi vizitez tara. Imi iau cortul, ma urc in masina si cotrobai pe unde imi vine. Sincer sa fiu as face iar pe pescarul si m-as risca cateva zile in Delta:D

  5. este aglomerat si scump in Mamaia , nu iti recomand decat daca ai prea multi bani de cheltuit . Mai bine alege Grecia …Bulgaria …Turcia aproape aceiasi bani iar calitatea serviciilor clar mult mai buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.