Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Cât de dificil poate să fie?

Cât de dificil poate să fie?

logo auto delO mașină, cine nu vrea să aibă așa ceva? De fapt majoritatea cunoscuților mei au, numai eu nu, dar nu pot spune că îi duc prea mult lipsa. Nu prea am nevoie de un asemenea mijloc de transport, la cât mă deplasez eu, dar nu zic că mi-ar displace să am o mașină numai a mea, pe care să o conduc numai eu, când și unde am chef, fără să mă bată nimeni la cap. Ce marcă mi-ar plăcea, ce culoare? Greu de spus. Bineînțeles că mașina mea ar trebui să aibă mulți cai putere, să nu consume mult, să aibă multe facilități și să fie roșie.

Bine, recunosc că nu țin prea mult să am o mașină roșie, atâta timp cât îndeplinește celelalte cerințe de pe lista mea. Culoarea nu mă mai interesează chiar așa de mult, pentru că o pot vopsi oricând doresc, nu? Ce marcă aș prefera? Păi să vedem. Nu vreau una de fabricație japoneză, dar să nu mă întrebați de ce, am eu un ghimpe împotriva lor. Pe http://autodel.ro am găsit multe modele care îmi plac și care au prețuri destul de bune, zic eu. De exemplu, mi-ar plăcea să conduc un MBW X5 SUV, chiar dacă este o mașină de teren cu un motor de 3000 cm³. Un SUV este greu de condus? Cât de dificil poate să fie?

Pe acest site sunt multe anunțuri pentru vânzări automobile, care mai de care mai tentante și nu strică să aruncați o privire dacă doriți să vă cumpărați o mașină nouă sau second-hand. Îmi place foarte mult meniul care este intuitiv și foarte ușor de utilizat, dar și sistemul de filtrare al căutării pe site. Căutarea se poate face după an de fabricație, motor, rulaj, combustibil, transmisie, dotări, locație, stare tehnică, caroserie și multe altele. Se poate folosi doar un filtru, sau toate, depinde de ce anume doriți să găsiți.

anunturi

Facebook Comments

About Mihaela

6 comments

  1. toata lumea vrea masini puternice cu motor de 3000-3500 cmc dar cand aud ca impozitul pentru asemenea motoare porneste de la 2000 de ron nu prea isi mai doresc asemenea masini .

  2. Mihai Motrescu

    rosie foc sa nu te deochi 🙂 SUV-urile nu sunt greu de condus dar consuma mult in oras si e ceva mai greu sa parchezi si sa intorci.Ideal e sa ai un SUV pentru drumuri mai lungi si o masinuta mai mica, ceva cu doua usi, pentru oras

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.