Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Iertarea, dincolo de cuvinte

Iertarea, dincolo de cuvinte

iertareaSe întâmplă de multe ori să ne dorim să dăm timpul înapoi ca să putem îndrepta ceva ce am greșit în trecut. Dar nu se poate și trebuie să trăim în continuare cu povara că atunci am făcut ceva care a rănit pe cineva drag. Timpul este dușmanul nostru și chiar dacă nu putem să ștergem tot ce s-a întâmplat și să o luăm de la capăt, mai există o speranță. Ascunsă în sufletul nostru stă puterea de a îndrepta răul făcut prin a cere iertare și speranța că vom primi șansa unui nou început. Este greu, știu, dar merită încercat.

Povestea lor nu este una ieșită din comun, ba chiar pot spune că este una destul de banală. Erau tineri și plini de viață când s-au cunoscut. Cu fiecare zi care trecea iubirea lor era din ce în ce mai mare și chiar erau fericiți. Nimeni și nimic nu putea să stea în calea dragostei lor. Erau încrezători în forțele lor și se gândeau la viitorul lor împreună. Totul a fost frumos până când într-o zi când el s-a hotărât să plece de lângă ea, cât mai departe. Nu mai credea în iubirea lor și nu îl mai ținea nimic legat de ea. După ani lungi de căutări și-a dat seama că nu a reușit să găsească marea iubire și s-a hotărât să se întoarcă la ea.

Cu toate că lui i-ar fi plăcut ca totul să fie cât mai simplu și datorită cuvintelor alese cu grijă să fie imediat iertat, îi era frică că nu va putea spune nimic din cauza emoției revederii. Și îi mai era teamă de reacția și de cuvintele nespuse ce le-ar putea citi în privirea ei tristă. Pentru a fi sigur că îl va ierta și îl va primi din nou în viața ei, s-a hotărât să îi cumpere un cadou. O bijuterie simplă dar frumoasă, cu multe semnificații aparte, exact pe gustul ei. Ținea minte că ea avea multe accesorii, bijuterii argint, la care ținea foarte mult, pentru că fiecare avea povestea ei frumoasă. Ar fi ales pentru ea un medalion în formă de trandafir care să spună totul, dar nu era sigur că ar fi făcut alegerea corectă, cel puțin nu în momentul acela.

ceas-dama-fossil-es3292~t_5660627

Trebuia să găsească altceva, care să simbolizeze trecerea timpului și care în același timp să fie frumos, practic dar și util. Dar ce anume? Medalioane, inele, cercei sau ceasuri damă? I-a trebuit mult timp până să se hotărască ce anume să comande, dar până la urmă a fost mulțumit de alegerea făcută. Strălucirea argintie a ceasului Fossil, design-ul său unic și inovativ și finețea acestuia i-au plăcut foarte mult și spera din toată inima ca acesta să fie perceput ca simbol al prețuirii și admirației lui față de ea. Era un semn de pace neprețuit pe care îl oferea din toată inima, cu rugămintea de a accepta un nou început alături de el, cel care nu încetase deloc să o iubească și să se gândească la ea în fiecare clipă de la despărțire.

Dorea ca ea să îi acorde a doua șansă pentru a îndrepta răul făcut și pentru a fi din nou fericiți. A reușit datorită vorbelor sincere spuse din inimă dar și a cadoului de la Regal Gold, făcut special pentru a dărui emoții, pe care l-a ales cu grijă și l-a dăruit împreună cu toată dragostea lui. Nu va uita niciodată uimirea și încântarea din ochii ei la vederea cadoului special. Chiar dacă nu l-ar fi iertat el tot ar fi fost fericit pentru că a reușit să îi dăruiască ceva deosebit cu semnificații aparte.

 

Facebook Comments

About Mihaela

6 comments

  1. Ce bine ar fi aşa, Mihaela, cu o bijuterie să ştergi prostiile pe care le-ai făcut!

  2. Mihai Motrescu

    cadourile inmoaie inimi…sau le frang atunci cand sunt refuzate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.