Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Blogal initiative / Am primit papucii de la Zorilestore

Am primit papucii de la Zorilestore

zorilestoreVineri am primit coletul cu papucii mult așteptați. Curierul deja știe unde să mă găsească atunci când are să îmi aducă vreun pachet, nici nu mai trebuie să dea telefon înainte. De la 8 la 16 sunt la birou, după aceea acasă, deci sunt foarte ușor de găsit, mai ales când vine vorba de primit colete. Așa cum spuneam, ieri am primit pachetul cu Papucii GRENDHA pentru femei FLOF ADD pe care i-am comandat în cadrul campaniei „Curțenia de primăvară” inițiată de Zorilestore.ro și Blogal Inițiative și pe care trebuie să îi testez.

Deocamdată nu am reușit să ies nici măcar o singură dată la plimbare încălțată cu ei, pentru că vremea este urâtă și de câteva zile rar se mai ivește câte o rază de soare printre reprizele de ploaie. Cu toate acestea o să vă spun ce impresie am despre acești saboți, așa, la prima plimbare prin casă.

Papucii GRENDHA pentru femei FLOF ADD

Despre aspect nu pot sune decât că sunt foarte mulțumită și ceea ce nu se întâmplă prea des, arată mult mai bine în realitate decât în poza de pe site, ceea ce mă bucură foarte mult. Am primit culoarea și mărimea solicitată, deci nota 10 pentru Zorilestore! Îmi place să sunt ușori și comozi și mai ales că au talpa groasă așa cum îmi place mie, pentru că urăsc senzația pe care o am când port încălțămintea cu talpă foarte subțire. Cu așa ceva mă simt ca și cum nu aș avea nimic în picioare.

Încă nu știu dacă partea din față mă va jena sau nu, pentru că am evitat până acum să cumpăr saboți sau sandale care au curele între degetele deoarece  am presupus că mă vor incomoda. Dar încă nu știu. Trebuie să îi testez, nu? După aceea voi scrie detaliat despre acești saboți, ce mi-a plăcut la ei și ce nu. Sper numai ca următoarele zile să fie frumoase și ploaia să nu își mai facă prezența cu atâta insistență ca să pot să duc această misiune până la capăt.

Facebook Comments

About Mihaela

3 comments

  1. am primit si eu ceva fain de la zorilestore…si au ajuns repede…pe mine ma cauta curierul dimineata cand sunt la serviciu, mereu trebuie sa-l sun sa ma intalnesc cu el pe undeva prin cartier sa imi dea coletele….

  2. Si eu trebuie sa primesc, de aproape o saptamana am trimis datele dar inca nimic. Sa ii porti cu placere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.