Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Roșu ca focul

Roșu ca focul

bmwCu puțin timp în urmă o prietenă de-a mea mi-a povestit aventura pe care a avut-o atunci când și-a cumpărat mașina. La început m-am gândit la ceva de genul, ce mare aventură poate să fie atunci când îți cumperi așa ceva? Mergi într-un showroom sau în târgul de mașini, alegi modelul care își place și care crezi tu că se încadrează nevoilor tale dar și bugetului personal, faci actele, dai banul și gata, ai primit cheile și ai pornit la drum fericit, la volanul noii tale achiziții. Ei, dar nu a fost așa de simplu cum îmi închipuiam eu.

Prietena mea nu a vrut să își cumpere mașina de la noi din țară și s-a aventurat tocmai în Germania, pentru că fratele ei, care locuiește acolo de câțiva ani i-a găsit o mașină frumoasă, fabricată recent și la un preț foarte bun, așa că nu s-a mai aventurat să cumpere una din țară. Așa că după ce el i-a dat marea veste că i-a găsit mașina mult dorită și că o așteaptă să vină cât mai repede la Berlin și să o ia acasă, prietena mea nu a stat prea mult pe gânduri și în câteva zile era mândra posesoare a unui BMW roșu, de toată frumusețea. Da, avusese mare noroc cu el, care s-a ocupat de tot, începând de la căutarea acesteia până la întocmirea actelor și plata contravalorii acestei bijuterii. Și când acesta i-a pus în mână cheia și actele, urându-i drum bun până acasă, prietena mea a rămas stană de piatră, pentru că ea se gândise că fratele ei va face va face toată treaba până la sfârșit, adică va oficia și serviciul de șofer al noii sale mașini ca să i-o aducă în țară.

De ce nu vroia să conducă ea? Păi nu avea carnet! Nu știu ce a fost în capul ei de s-a aventurat să își cumpere o mașină înainte de a face școala de șoferi, dar zăpăcită cum este nici nu s-a gândit că poate fratele ei nu va fi dispus să îi aducă mașina până în țară. Și așa s-a întâmplat! După ce a muștruluit-o zdravăn acesta i-a spus că nu poate să își ia câteva zile libere, așa pe nepusă masă și că nu are decât să se descurce cum poate. Nu avea decât să plătească un șofer pentru drumul dus-întors sau să închirieze o mașină specială, cu platformă, care să îi transporte mașina până în țară. Lacrimile de crocodil nu au ajutat-o de data aceasta și îmbufnată a început să studieze ofertele firmelor de transport din Germania. Din păcate, prețurile practicate erau enorme și chiar nu își permitea să achite sumele cerute, așa că primul gând al ei a fost să se întoarcă acasă, să facă școala de șoferi și după ce va avea carnetul să revină în Germania și să își ia mașinuța.

Transport Masini Germania

Noroc cu fratele ei care în ultimul moment i-a sugerat să contacteze o firmă serioasă de transport din România, Tractări Arad, care oferă servicii pe plan internațional la prețuri rezonabile. Internetul le-a fost de mare ajutor, pentru că așa au găsit această firmă care cu ajutorul unei mașini care dispunea de un echipament special de transport și platformă auto i-au adus mașina până în fața casei. Bineînțeles că ea nu a mai avut de făcut decât să se urce într-un avion și să revină în țară, lăsând pe mâna celor de la firmă mașina mult iubită, care i-au transportat-o în cel mai scurt timp în țară, fără a întâmpina vreo problemă.

Prietena mea a fost foarte mulțumită și după nici un an de la această întâmplare ea conduce foarte bine mașina și este foarte fericită. A recomandat la foarte mulți prieteni această firmă din Arad, și pe bună dreptate, atâta timp cât ea a fost mulțumită de serviciile profesionale prestate de aceasta. Și fratele ei a fost mulțumit că toată povestea a avut parte de un final fericit, dar i-a atras atenția că ar fi cazul să se maturizeze și să nu îl mai lase pe el să îi rezolve toate problemele ei.

 

Facebook Comments

About Mihaela

5 comments

  1. Londra nu-i chiar în Germania, dar nu contează…

  2. nasoala faza , sa te duci sa iti iei masina dar sa nu ai permis e tare . Macar vorbesti cu cineva dinainte daca poate…daca nu dar na c’est la vie .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.