Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Conacul de la Zăgujeni

Conacul de la Zăgujeni

conacConacul boieresc Zăgujeni are o suprafaţă 900 mp, a fost construit la 1850  și este în stare bună. Acesta situat în localitatea Zăgujeni , judeţul Caraş-Severin, la 9 km de Caransebeş şi 30 km de Lugoj, pe E70 respectiv DN6. Clădirea este compusă din 22 camere, pivniţă pe 90 % suprafaţa clădirii. Locaţia mai cuprinde încă 8 corpuri de clădiri auxiliare cu suprafeţe cuprinse între 200 m.p. şi 800 mp, un parc de 3000 mp cu arbori seculari, 5 specii de brad, arbori exotici şi pomi fructiferi.

Utilități:

  • apă asigurată de 3 fântâni din care una este situată în pivniţa conacului având o adâncime de 45 m şi stratul de apă 22 m;
  • curent electric 220 V şi 380 V ;
  • suprafaţa totală a domeniului este de 27500 mp într-un cadru natural deosebit, multe spaţii verzi şi linişte deplină;
  • posibilităţi de extindere prin cumpărarea de terenuri învecinate domeniului;
  • în interiorul conacului se găsesc teracote şi şeminee construite în anul 1850 .

p_DSC05854

Recent clădirea a fost conectată la rețeaua de alimentare cu apă și canalizare a localității. Suntem deschiși la un parteneriat pentru  inființarea unui cămin de seniori sau a unui centru ambulatoriu pentru bolnavii cu Alzhaimer, cu accesare de fonduri europene, în acest sens deținem și un plan de afaceri.

p_DSC05864

Vânzarea proprietății se poate face în două moduri:

1. Vânzarea activelor respectiv conacul și tot ce aparține de el descris în textul de mai sus, preț 800.000 euro (negociabil) la care se mai adugă taxele notariale;

2. Vânzarea părților sociale sau acțiunile societății în procent de 84%, respectiv conacul cu tot ce aparține de el prezentat în text, precum și întregul patrimoniu al societății ce cuprinde pe lângă conac încă un teren de 2400 mp (intravilan) foarte aproape de centrul localității și conac cu un heleșteu de peste nepopulat, un teren 3200 mp cu o hala de 300 mp și anexe în comuna Constantin Daicoviciu la 6 km de localitatea Zăgujeni, ideal pentru desfășurarea unei activități cu scop lucrativ sau producție.Prețul în varianta vânzare acțiuni este de 450.000 euro la care nu mai sunt taxe notariale, cesiunea de acțiuni făcându-se prin Registrul Comerțului Caras-Severin. Din punct de vedere juridic situația este la zi, existând acte care atestă proprietatea, respectiv extrase   de carte funciară la zi.

p_DSC05860

Contact:

Pentru cei care sunt interesați și doresc să afle mai multe amănunte în legătură cu acest conac, persoana de contact este dl. Viorel Murgoi.

Telefon: 0722207034

E-mail: murgoi_viorel@yahoo.com

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.