Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Blogal initiative / Zorilestore caută ambasador

Zorilestore caută ambasador

zorilestoreMă bucură foarte mult faptul că un magazin online are mare încredere în blogosferă și în acest an (al doilea la rând) s-a hotărât să dea papucii încă odată bloggerilor pentru ca apoi să îi poată întreba cât de comozi și de bine s-au simțit purtându-i. Și asta nu este tot. Cei de la Zorilestore.ro s-au gândit că ar fi foarte bine dacă ar alege un ambasador al magazinului un blogger, pe cel mai creativ și mai  original, pe cel care a promovat cel mai bine campania în social media și s-a implicat cel mai mult în promovarea acestei campanii.

Primul pas este să îmi aleg un produs care îmi place și pe care aș dori să îl testez și care apoi să rămână al meu. Alegerea nu este una ușoară, așa că după îndelungi căutări în secțiunea Curățenia de primăvară am  decis că Papucii GRENDHA pentru femei FLOF ADD ar fi numai buni pentru mine pentru că îmbină plăcutul cu utilul.

Papuci GRENDHA pentru femei FLOF AD - 15572_21049

Papucii Flof AD adauga un plus de eleganță oricarei garderobe urbane de vară. Curelele ingenios încrucișate asigură o priză excelentă asupra piciorului iar forma ortopedica a tălpii, confera un plus de comoditate și stabilitate în timpul mersului. Cusăturile care traversează partea superioară și talpa interioară, ofera un look aparte modelului. Papucii Floaf AD, de la Grendha, aduc eleganța și stil vestimentației dumneavoastră! – Sursa: .zorilestore.ro

curatenia de primavara

Mi-ar plăcea ca tot mai multe femei să se folosească de internet atunci când vine vorba de cumpărături, de orice fel. Căutați pantofi de damă online și veți fi uimite varietatea rezultatelor. Este imposibil să nu găsiți un magazin de încălțăminte care să nu aibă ceva pe placul vostru, la un preț accesibil.

 

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.