Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Divertisment / Jocul lui Woden (2)

Jocul lui Woden (2)

gameSe pare că acest Woden nu realizează că jocul lui are multe lacune și nu funcționează așa cum ar trebui, își spuse Marlof. Mai mult ca sigur vrea să mă păcălească și să îmi vândă ceva inutil care mai mult ca sigur nu îmi va aduce nici o satisfacție. De ce să arunc creditele pe o asemenea inepție? Și cu toate că îi ceruse lui Woden un joc interesant și atractiv, cu și despre ființe ciudate de pe alte planete, acesta se gândise la oamenii de pe Terra. Da, sunt ființe ciudate, trebuia să recunoască acest lucru, dar nu erau pe placul lui.

Chiar dacă se aflase în pielea unui om numai pentru zece minute realizase că  nu era nimic spectaculos să fii om, acum să fim serioși. Existau multe diferențe între speciile lor, dar și multe asemănări și ultima parte nu prea îl încânta în mod deosebit. Îi ceruse negustorului un joc care să îi ofere senzații tari, ceva deosebit și unic. Într-un fel chiar îi părea rău că va refuza să cumpere jocul pentru că îi stârnise puțin curiozitatea și chiar vroia să mai experimenteze. Poate că dacă îl va convinge pe Woden să îi aducă câteva îmbunătățiri și să repare modulul cu memoria personajului, va cumpăra jocul.

– Îmi pare rău, dar nu voi cumpăra acest joc pentru că nu îndeplinește cerințele mele, asta în primul rând. Și în al doilea rând, nici nu funcționează bine, are multe deficiențe.

– Vai, îmi pare sincer rău că distinsul domn este dezamăgit, dar ați avut acces numai la varianta demo a jocului. Țin să vă asigur că jocul meu merge foarte bine și nu are nevoie de nici o îmbunătățire.

– Varianta demo zici? Și crezi că dacă nu am avut acces full când l-am testat mă vei convinge să îl cumpăr? De unde să știu eu că nu vrei să mă păcălești numai ca să scot cât mai repede banii din buzunar? Și știi ceva? Nici nu îmi place personajul, chiar deloc! Bărbatul acela, personajul din joc, nu avea nimic deosebit, ciudat, ieșit din comun. Anost, pur și simplu fad, lipsit de inițiativă și total dezorientat.

– Stimate domn, dacă îmi permiteți, voi schimba setările jocului ca să puteți experimenta alt gen de personaj. Veți fi în pielea altei ființe de pe Terra care este sensibilă, frumoasă dar și ciudată în același timp. Gradul ei de șiretenie și de manipulare este peste cotele admise și de asemenea mai dispune de foarte multe arme de manipulare pe care le folosește fără nici cea mai mică reținere pentru ași atinge scopurile.

– Interesant! Chiar m-ai făcut curios. Vreau să încerc varianta aceasta a jocului, dar te avertizez, vreau acces total, nu mă păcălești pe mine încă odată cu varianta demo.

jocul lui woden

– Am înțeles domnule, full access! Dar înainte de a vă conecta la joc țin să vă atrag atenția că dacă la un moment dat o să ajungeți să vă identificați 100% cu personajul jocului și o să vă facă plăcere să fiți în pielea lui, modulul memoriei se va șterge automat și veți uita cine sunteți cu adevărat, cărei rase aparțineți și, ceea ce este mai grav, că totul face parte dintr-un joc. Veți rămâne definitiv blocat pe Terra și veți trăi viața personajului ales, fără a avea nici o posibilitate de a alege alt personaj sau de a ieși din joc.

– Nu văd de ce îți faci atâtea griji pentru mine. Nu mă cunoști îndeajuns. Să știi că pot controla orice situație și simțurile mele nu m-au trădat niciodată. Nimeni și nimic nu va putea să mă determine să îmi uit originile sacre, planeta și semenii mei. Ai înțeles?

Și fără să mai aștepte alte indicații, nerăbdător ca întotdeauna, Marlof întinse una din cele șase tentacule și apăsă cu repeziciune pe minusculul buton de pe marginea ceasului modificat de către Woden pentru acest joc, cumpărat de pe Terra. Dintre multele ceasuri de mana pentru barbati, el găsise un ceas calvin klein pe watchshop.ro care pe lângă faptul că avea un design deosebil l-a putut modifica pentru a fi compatibil cu jocul creat de el.

 Transferul a avut loc instant pentru că nu a simțit nimic. De data aceasta se afla într-o cameră luminoasă, frumos aranjată iar în aer plutea un miros frumos de..Mă rog, nu asta conta. Era curios să vadă cum arăta, asta în primul rând și apoi va începe să se folosească de personaj, să îl pună în diferite situații dificile și asta numai pentru propria sa distracție. Curios se apropie de oglinda care se afla în fața lui și ceea ce văzu îl făcu să urle ca din gură de șarpe, cu toate că rasa lui nu avea nici măcar un cromozom în comun cu acesta.

Nuu, nu se transformase în șarpe, stați liniștiți. Întrebarea este: Voi ce credeți? Ce personaj, sau mai bine zis ce ființă ciudată, rula jocul? Ce era Marlof și mai ales, de ce era așa de îngrozit la vederea imaginii reflectate în oglindă?

Va urma….

Facebook Comments

About Mihaela

5 comments

  1. Păăăi, dacă e frumoasă și manipulatoare, peste limita admisă… Mă gândeam că suntem unice în univers! Aștept continuarea, că sunt curioasă ce se întâmplă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.