Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Casa de vis cu Practix

Casa de vis cu Practix

rulouri exterioareAcum mult timp am auzit fără să vreau o discuție între două doamne. Să știți că nu obișnuiesc să trag cu urechea la ce discută oamenii, pentru că mi se pare ceva urât, dar nu este vina mea că cele două doamne vorbeau prea tare și nu le deranja prezența celorlalți oameni din jurul lor, vă rog să mă credeți. Din câte am înțeles nu prea erau pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește, nu o să vă vină să credeți, rulourile exterioare pe care urmau să le cumpere. Discuția era destul de aprinsă și la un moment dat se auzeau numai vocile lor.

Fiecare din ele prefera alt gen de rulou, una era adepta celor confecționate din PVC, iar cealaltă a celor din aluminiu. Cu toate acestea amândouă erau de acord că o casă fără rulouri exterioare este dezolantă, nu are nimic atractiv și nu iese cu nimic în evidență, iar ele nu puteau accepta așa ceva în ruptul capului. Din câte mi-am dat seama, cu toate că erau bune prietene, între ele era o competiție acerbă de mai mult timp, care culminase în momentul în care mult iubiții consorți hotărâseră să construiască câte o mică vilă, culmea, pe aceeași stradă. Și de atunci începuse calvarul, pentru ei, bineînțeles.

Și după un an și ceva cele două vile erau gata, dar le lipsea ceva. Cele două femei și-au dat repede seama ce ar mai trebui, pentru că nu le scăpa nici un amănunt. Ar fi fost culmea ca tocmai acum, la final, să fie mulțumite pe deplin. Deci, după ce au ajuns la concluzia că celor două vile le lipsesc rulouri exterioare, cele două doamne au plecat la cumpărături, hotărâte să nu se întoarcă acasă cu mâna goală. Obosite și dezamăgite de oferta magazinelor din oraș, discutau aprins despre importanța acestor piese.

– Cele din aluminiu sunt mai bune pentru că sunt foarte rezistente, au o durată medie de viață de 25 – 30 de ani, pot avea plase antiinsecte de tip rulou care sunt încorporate în carcasă si au un sistem inovativ de frânare siliconală pentru plasă.

– Eu zic că tot cele din PVC sunt mai bune, pentru că durata lor de viață trece de 10 ani, permit reglarea intensitații luminii, nu se decolorează și au un sistem de reglare manual.

– Dar dragă, cele din aluminiu sunt mai moderne și pot fi montate direct pe rama ferestrei, în golul acesteia sau pe peretele exterior deasupra ferestrei.

– Ei și tu, eu sunt de modă veche, prefer lucrurile de calitate, nu mă arunc așa cu ochii închiși să cumpăr tot ce apare nou pe piață pentru că asta nu înseamnă ca sunt și de calitate.

– Știi ceva dragă, decât să umblăm aiurea prin magazine, hai mai bine să căutăm pe internet un magazin online de specialitate unde putem vedea produsele și dacă ne place ceva, comandam și primim totul acasă.

Zis și făcut. Doamna căreia îi plăcea să fie la curent cu toate noutățile și care se mândrea că nu este de modă veche (așa ca prietena ei) scoase tacticoasă din poșetă o tabletă și în doi timpi și trei mișcări se conectă la internet. Nu îi trebui mult timp ca să găsească pe  www.scharx.ro toate informațiile de care aveau nevoie, cu și despre rulouri exterioare.

img-1000

 

 

 

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.