Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Prima impresie, prima privire

Prima impresie, prima privire

lensaȘtim cu toții cât de mult contează prima impresie, așa că mulți dintre noi fac eforturi mari pentru aspectul fizic, mai ales femeile care sunt veșnic nemulțumite de felul în care arată. De exemplu, dacă o femeie este brunetă se întreabă cum i-ar sta blondă, dacă are părul lung și drept va dori să îl aibă buclat, dacă are ochii negri îi va dori albaștrii. Aceste preocupări fac parte din latura pur feminină. Toate aceste vise din copilărie au putut deveni realitate în perioada maturității și nimic nu ne oprește atunci când ne dorim să facem o schimbare. La fel se întâmplă și în cazul ochilor.

Îi putem avea verzi chiar dacă ne-am născut cu ei căprui și invers. putem să facem asta cu ajutorul lentilelor de contact care sunt foarte variate mai ales atunci când vine vorba de culoare și nu există femeie care să nu își fi găsit nuanța preferată dintre zecile existente.

În primul rând trebuie ținut cont de regulile de igienă și întreținerea lentilelor și trebuie mare atenție atunci când sunt folosite să nu intre în contact cu fire de praf sau microorganisme care ar putea afecta vederea. Indicat este ca înainte de a le achizitiona să consultați un medic oftalmolog.

Recomand lentile contact pret si lentile de contact colorate pret.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.