Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / O vacanță de vis

O vacanță de vis

litoralMai este puțin și vine vara. Nu contează că iarna încă ne mai chinuie cu prezența ei și soarele nu are încă putere ca să ne aducă aminte că se apropie perioada de concedii mult așteptată, nu? În orice caz, pentru a avea parte de un concediu reușit în perioada de vară trebuie să îl planificăm cu mult timp înainte, nu în ultimul moment. Contează foarte mult se ne organizăm din timp pentru a beneficia de cele mai bune oferte în această perioadă. În ce constă această organizare a concediului ideal?

În primul rând trebuie să alegem locul unde vrem să ne petrecem zilele de concediu și cred că acest amănunt este cel mai important. Foarte mulți turiști preferă litoralul românesc și pe bună dreptate. Stațiunile din țara noastră nu sunt cu nimic mai prejos față de cele din alte țări și ar fi păcat să străbatem mii de kilometrii în căutarea a ceva ce avem mult mai aproape, chiar la noi în țară. Să presupunem că ați ales să vă petreceți concediul de vară într-una din stațiunile de pe malul Mării Negre, de exemplu Neptun. Următorul pas în planificarea concediului ar fi găsirea unei soluții optime de cazare. Cu toate că pare simplu la prima vedere să știți că nu este așa, pentru că neavând posibilitatea de a vă deplasa la fața locului ca să vedeți cu proprii ochi condițiile de cazare nu există altă posibilitate decât de a merge pe mâna agențiilor de voiaj, nu? Ofertele acestora sunt foarte multe, care mai de care mai tentante, dar eu nu prea agreez această modalitate pentru că există și posibilitatea de a merge pe cont propriu.

Poate vi se pare riscantă metoda, dar cu multă atenție și răbdare se poate foarte ușor rezolva și această problemă pentru că există foarte multe apartamente care sunt disponibile închirierii pe toată perioada estivală, trebuie doar să căutați cu atenție. De exemplu în stațiunea Neptun există foarte multe care sunt frumoase, curate și confortabile, mobilate modern și care satisfac cele mai exigente gusturi.

apartament_neptun_bosco_16_01

Deci dacă sunteți în căutare de cazare apartamente Neptun nu mai stați pe gânduri și căutați pe internet ceea ce vă interesează. Se spune că o imagine face cât o mie de cuvinte și dacă ați găsit, pe lângă datele ce vă interesează (preț, utilități, zona amplasamentului) și imagini care redau cu lux de amănunte interiorul apartamentului, vă sfătuiesc să țineți seama și de acestea, pentru că ar fi păcat să rezervați un apartament care nu vă place cum arată sau care induce o stare de inconfort, pentru ca asta va duce, inevitabil, la un concediu nereușit și la regrete tardive.

Să vă spun ce fel de apartament mi-ar plăcea mie să închiriez pentru a-mi petrece concediul? Ar trebui să aibă două camere, să fie mobilat modern, să aibă o bucătărie complet utilată, neapărat o terasă mare cu vedere la mare, să fie cât mai aproape posibil de plajă, să aibă un living și un dormitor dotat neapărat cu un pat matrimonial, două bai și.. Ar mai fi multe de spus, dar mai bine vă las pe voi să studiați lista cu apartamente de închiriat din stațiunea Neptun ca să puteți să vă alegeți un ceva pe placul vostru și, de ce nu, să vă faceți încă de pe acum rezervarea.

 

 

Facebook Comments

About Mihaela

4 comments

  1. Venim și noi, venim și noi!

  2. Cu siguranta este frumos si litoralul romanesc, dar de doi ani frecventez pe vecini si trebuie sa recunosc (desi nu vreau), sunt mai bine pregatiti decat noi si preturile sunt mult sub cele ce se practica pe litoralul nostru. Sa nu mai vorbim ca puradeii si pirandele nu se intalnesc asa cum e la noi…

  3. bogdan cam are dreptate nici hotelurile „de lux” de pe litoralul nostru nu se compara cu cele de afara fie ele din grecia, bulgaria, turcia …care sunt destinatii foarte accesibile pentru majoritatea romanilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.