Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Divertisment / Povesti / Jocul lui Woden (1)

Jocul lui Woden (1)

gameSe simțea de parcă dormise câteva zile la rând și nu îi plăcea deloc senzația ciudată pe care o avea. Îl durea capul și avea un gust amar în gură. Se ridică în capul oaselor și încercă să își aducă aminte ce se întâmplase cu o zi înainte, dar nu reuși. Mintea amorțită refuza să facă conexiunile necesare. Ciudat. Apoi se gândi că un duș rece îl va ajuta să se trezească și își va aduce aminte ce se întâmplase. Se îndreptă spre fereastră hotărât să o deschidă larg pentru ca aerul răcoros al de dimineață să pătrundă în mica lui cameră.

Se apropie încet de peretele unde trebuia să fie fereastra și întinse mâna hotărât, dar..nu simți nimic. Hmmm, probabil era mahmur, pentru că bănuia că aceasta este cauza pierderii simțului orientării. După mai multe încercări nereușite reuși într-un final să găsească fereastra, care probabil avea chef de joacă, de se muta dintr-un loc în altul pe perete. În timp ce se chinuia să o deschidă se certă în gând pentru că nu se îndreptase de la început spre ușă ca să aprindă becul. Și dacă nici întrerupătorul nu mai era la locul lui, așa cum își aducea aminte? Oricum nu mai contează, Probabil camera aceea nu este a lui și își petrecuse noaptea în alt apartament.

Dar de ce? Ce se întâmplase cu o zi în urmă? După încercări nereușite de a deschide fereastra care probabil era înțepenită, se lăsă păgubaș și se gândi că ar fi bine totuși să renunțe la duș și să plece cât mai repede din apartamentul necunoscut, pentru că nu se simțea deloc confortabil și se gândea la reacția proprietarilor dacă dădea nas în nas cu ei, cu toate că era sigur că nu intrase cu forța într-o casă străină și mai mult ca sigur fusese invitat. Sau adus cu forța? Imposibil! Și-ar fi amintit așa ceva. Sau nu? Știa foarte bine că nici un om nu ar fi reușit să îl imobilizeze, pentru că forța lui era impresionantă și de ademenea armele lor nu aveau nici un efect asupra lui. Cu toate acestea cine reușise să îl determine să își petreacă noaptea în afara apartamentului său, într-un loc unde nu era protejat? Era posibil ca cineva să fi aflat că el nu este la fel ca ceilalți oameni? Era imposibil să fi făcut ceva care să-l dea de gol, pentru că antrenamentul și pregătirea de care avusese parte pentru această misiune nu permiteau ca el să fie deconspirat. Și totuși..

Care era misiunea lui? Nu își aducea aminte nici asta, ceea ce era inadmisibil. Era conștient că a fost trimis pe Terra cu un anumit scop, dar care? Și cât timp trecuse de când se afla pe această planetă minusculă aflată în cel mai depărtat colț al Universului? Era confuz, dezamăgit și supărat, dar știa ce avea de făcut în continuare. Ridică mâna și apăsă pe butonul minuscul aflat pe marginea cadranului ceasului.

realitate-virtuala

– Sper că v-a plăcut jocul, stimate domn și sunt sigur că îl veți achiziționa la prețul de 99,99 credite, spuse Woden privindu-l fix în ochi. 

Într-un fel îi părea rău că trecuse vremea când folosea laptopul lui cel drag. Oare pământenii se află încă în stadiul în care folosesc aşa ceva? I-ar fi plăcut să îşi cumpere un laptop, să apeleze la service laptopuri HyperCubic şi să navigheze pe internet, aşa cum făcea mai demult. Era un nostalgic deşi nu îi plăcea să recunoască asta în faţa semenilor săi. Aflase că specialiştii de la HyperCubic erau cei mai buni şi nu ar fi stat pe gânduri să apeleze la serviciile lor dacă o să îşi cumpere un laptop cât va fi pământean.

Va urma…

Facebook Comments

About Mihaela

4 comments

  1. Super! Aștept continuarea! Mi-e dor de un SF bun!

  2. Simptomele au fost doar descrise partial.Ele in mod sigur au inceput de seara de cand s-a culcat, avand furnicaturi in picioare, o stare in care pur si simplu nu iti gasesti locul, incepi sa te invarti in pat, dai din picioare, si, orice ai face, nu iti vine somnul. In preajma patului, sau de regula in TV, monitor, sau in geam se aud mici pocnete din cand in cand. Woden a fost dus in alt plan, in corpul informatic. Dimineata de regula cel sau cea dusa simte capul cat galeata, o durere surda in frunte sau si in ceafa, de parca cineva ar fi jucat un campionat intreg cu capul sau, folosit pe post de minge. Durerea trece de la sine in cam o ora dupa trezire. Asa lucreaza Cei de Dupa Voal cu cei sau cele incluse in diverse programe. De regula programele sunt Benefice. E din cauza faptului ca multi dintre noi avem o particica si in alta Lume. Lumea aceea este de regula in alt plan decat acesta in care ne aflam noi acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.