Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Blogal initiative / Farmecul curățeniei de primăvară

Farmecul curățeniei de primăvară

campanie farmecAm ajuns cu chiu cu vai acasă și de cum am intrat pe ușă am trântit plasele cu năduf și m-am așezat rapid pe primul scaun pe care l-am văzut. M-am uitat urât la cele două plase și m-am întrebat cu năduf ce putusem să cumpăr de erau așa de grele? Ei, acum să nu credeți că sunt aiurită și uit repede pe ce am dat banii, că nu este chiar așa. Cu două ore în urmă am plecat în oraș cu gândul de a face cumpărături pentru masa de Paște, îmi făcusem și o listă cu ce aveam de gând să cumpăr, dar pe care nu o respectasem.

Așa ceva nu mi se mai întâmplase de foarte mult timp, de ce să nu recunosc. Totuși nu aruncasem banii aiurea pe chestii inutile și gândul acesta mă consola într-o oarecare măsură. Când am ajuns în supermarketul favorit și am început să colind printre rafturi cu lista în mână am realizat că aceasta era incompletă deoarece uitasem să trec pe ea ceea ce era mai important, adică produsele necesare pentru curățenia în apartament. Mare greșeală, nu? Și am început să studiez produsele specifice de pe rafturi pentru a găsi tot ceea ce aveam nevoie pentru a face curățenie lună în casă. Nu a durat mult până să mă hotărăsc ce să cumpăr pentru că noile produse Farmec, din gamele NufărTriumf și Nufăr Verde mi-au atras imediat atenția și nu am rezistat tentației de a pune în coș Nufăr Lemn-Parchet, Nufăr Detartrant ClasicNufăr Verde Geamuri, Nufăr Baie, Triumf Bucătărie și Triumf Aragazpentru că știam că o să am nevoie de asemenea produse eficiente când voi începe să fac curățenie în casă.

farmec

Pentru că am un apartament cu numai două camere, de obicei am nevoie de numai o zi, maxim două, pentru a face totul lună, asta în cazul fericit în care am ajutoare de nădejde, adică produse bune, special create pentru a curăța tot ceea ce întâlnesc în cale, cu maximă eficiență. Să nu spuneți că atunci când am zis „ajutoare de nădejde” v-ați gândit că mă refeream la ceilalți membrii din familia mea, că nu este așa. De obicei fac curățenie singură și destul de rar se mai întâmplă să fiu ajutată de băiat sau de soț, asta în cazul în care nu au altceva important de făcut, bineînțeles.

Nu cred că sunteți curioși cum fac eu curățenie și cum îmi organizez timpul necesar acestei activități, dar eu totuși vă spun. Întotdeauna încep cu bucătăria pentru că aici este cel mai mult de muncă și curățatul aragazului îmi mănâncă cea mai mare parte din timp și îmi pune nervii la încercare de fiecare dată. Noroc cu soluția Triumf Aragaz care are un efect imediat și este deajuns o singură pulverizare pentru a veni de fac inamicului nr.1, adică grăsimea. Urmează rafturile, cămara și în cele din urmă geamul, gresia și faianța care se curăță cel mai ușor. După o mică pauză binemeritată fac curățenie în dormitor și sufragerie pentru că nu durează mult timp. Geamurile se curăță foarte ușor cu Nufăr Verde Geamuri iar parchetul arată ca nou după ce îl șterg cu Nufăr Lemn Parchet. Și după altă pauză binemeritată urmează asaltul băii. Aici nu mai merge chiar așa de repede pentru că din cauza faptului că aproape toată ziua am făcut curățenie în restul apartamentului sunt foarte obosită. Dar nu mă dau bătută și îmi pun în cap să dau gata și colțișorul acesta, în aceeași zi. Cada, chiuveta și vasul de toaletă au nevoie de îngrijire specială, așa că încep tratamentul cu Nufăr Detartrant Clasic care curăță și îndepărtează depunerile de calcar și petele de rugină, iar după aceea trec la curățatul gresiei, al faianței și a bateriilor de la cadă și chiuvetă. Pentru a termina cât mai repede și în același timp pentru a avea rezultate cât mai bune, pentru curățarea acestora din urmă folosesc Nufăr Dezinfectant Baie care pe lângă faptul că dezinfectează și curăță în același timp, miroase și foarte frumos a frezii și, ceea ce este mai important, nu conține clor. Urăsc mirosul acela înțepător care îmi aduce aminte de atmosfera din spitale.

Deci, ce părere aveți, sunt harnică sau doar mă laud numai așa, de amorul artei? Să știți că produsele despre care am scris mai sus chiar le folosesc și dacă ar fi să fac un clasament, vă pot spune cu mâna pe inimă că cel mai bun și mai eficient, din punctul meu de vedere, adică al unei bucătărese neîndemânatice, este Triumf Aragaz, pentru că dacă ar fi să curăț bătrânul meu aragaz cu altă soluție asemănătoare aș avea nevoie de mult mai mult timp și nici nu aș ajunge la același rezultat mulțumitor.

cei mai gospodari

Dacă nu v-am plictisit până acum, mai aveți puțină răbdare și intrați pe site Farmec.ro pentru a citi ceva interesant. este vorba despre o competiție interesantă, destinată tuturor românilor gospodari, din toate regiunile țării. Așa că nu mai stați pe gânduri, participați la campanie ca să demonstrați cât sunteți de gospodari și de harnici!

 

Facebook Comments

About Mihaela

One comment

  1. Eu incerc sa termin totul intr-o singura zi..si de cele mai multe ori resusesc.norocul meu ca apartamentul nu este mare..:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.