Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Cum să petreci o vacanța dinamică în Casablanca, Catania sau Brazilia

Cum să petreci o vacanța dinamică în Casablanca, Catania sau Brazilia

e-avionCand vine vorba de facilitațile necesare petrecerii unei vacanțe dinamice, atunci Brazilia oferă cele mai inedite destinații. Ce poate fi mai frumos și mai incitant decât  surful la Plaja Itacare situată la sud de Salvador? În orașul Rio de Janeiro, pe muntele Corcovado se află statuia lui Iisus (a cincea ca mărime in lume) care este un simbol al orasului și dacă va aflati în apropiere este bine să urcati pâna la statuie cu telecabina. Dacă doriți să mergeți la cumparaturi, atunci orasul modern Sao Paolo este alegerea potrivită, fiind cunoscut in intreaga lume pentru cladirile înalte cât și pentru viața de noapte.

Dacă vă doriți o seară relaxantă, atunci puteți merge la Ipanema, unde vin turisti din întreaga lume pentru a admira un peisaj cu adevarat unic. De asemenea, aici puteți bea o caipirinha, iar apoi puteți face o baie în apa cristalină și toate acestea pentru a vă bucura din plin de un sejur deosebit in America de Sud.

Recomand bilete de avion Casablanca și bilete de avion Catania.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.