Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Accesorii cu bun gust

Accesorii cu bun gust

logo1Sunt adepta hainelor clasice, elegante, bine croite. În special la birou, îmi place să merg în sacou, sau costum, neapărat tocuri, și părul strâns. Dar asta e la birou. Pentru ieșirea în club, ei bine, se cere o altă abordare. Dacă e vară, pantaloni scurţi cu bretele, cămașă, tocuri înalte, cât mai înalte. Dar cum rămâne cu accesorizarea? În magazinul CrystalGlamour, oferta este foarte diversificată și incitantă. Coliere, cercei, brățări, și mai ales, ceea ce mă interesează în mod deosebit, ceasuri dama.

Am studiat, am analizat și m-am hotărât. Un ceas Guess Blaky ar fi tocmai bun. Diametrul cadranului are mărimea potrivită, adică mare. Iar în club, mare înseamnă bun. Să se vadă, să văd și eu la el. Ce îmi place foarte mult este că are pietricele Swarovski.,

guess-blacky~m_5302709

 Deci în timpul dansului acesta va arunca sclipiri, destul cât să atragă atenția. Doar ăsta este scopul unui accesoriu, nu? Să fie frumos, să strălucească puțin, să pună în valoare și să atragă atenția. Faptul că acest ceas are o unitate cromatică, mă încântă și mai mult. Și nu exagerez, vă rog să mă credeți! Poate fi asortat cu orice, de la roșu aprins (așa cum îmi plac hainele în general), până la albul verii sau negrul misterios și în același timp elegant. Îmi place la nebunie că marginea cadranului este ornată cu pietre Swarovski iar cureaua este confecționată din piele eco, exact pe gustul meu.

De fapt, acum îmi dau seama: acest ceas, este foarte versatil. Îl pot purta și la birou la ținuta mea office, fără nici o problemă. Și îl pot purta și când ies la o terasă, în blugi și un tricou larg. Și dacă îmi mai pun și un baticuț pe cap, este  perfeeect!

De fapt, aș fi putut alege orice accesoriu din acest magazin. Toate sunt finuțe, lucrate bine. Atrag privirea și un zâmbet. Dar ceasul, are ceva aparte pentru mine. Este și elegant și practic. Este… atemporal.

Facebook Comments

About Cornoiu Emilia

One comment

  1. Intotdeauna un ceas este cel mai potrivit cadou..:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.