Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Personale / Mihaela / Relax

Relax

relax1Urmează pentru mine o săptămână de concediu și sper ca în perioada aceasta să mă odihnesc și să reușesc să mă ocup mai mult de blogul acesta. Nu mă întrebați unde o să merg în concediu, pentru că nu sunt hotărâtă, încă oscilez între Coasta de Azur și Hawai..:) Glumeam!! Adevărul este că nu mă mișc de acasă, mi-am luat doar câteva zile de concediu pentru că pur și simplu sunt foarte obosită. Mai are rost să spun ceva despre stresul și nervii pe care i-am acumulat în ultima perioadă care s-au aliat împotriva mea?

Sau despre cât de greu mă pot abține să spun ceea ce cred eu despre ceva, sau cineva? Ajungând la concluzia că nu are rost să îmi tai singură creanga de sub picioare, am ales varianta de a dispărea din peisaj câteva zile și cu asta gata. Sper ca atunci când voi reveni situația să fie alta, dar mă îndoiesc.

relaxare

Așa cum spuneam, voi încerca să mă odihnesc și să mă relaxez cât mai mult posibil. Și cred că am început bine pentru că în dimineața aceasta m-am trezit mult mai târziu ca de obicei pentru am dormit două ore în plus. Acum mă întreb cum de am reușit să dorm așa de mult, eu care sunt obișnuită ca la ora 4 să îmi beau prima cafea?! Dar e bine, simt că sunt mult mai odihnită și am mai multă energie. Știu că o să fie greu atunci când voi reîncepe lucrul, ținând cont că la noapte se va schimba ora, dar mă voi acomoda.

Revenind la blog, nu mi-am planificat despre ce anume voi scrie în această perioadă, dar o să încerc să public articole frumoase și interesante și să particip la cât mai multe concursuri pentru bloggeri.

Cea mai bună metodă de relaxare este mişcarea, plimbările în aer liber, exarciţiile fizice sau drumeţiile. Da, stau bine la capitolul teorie, la fel ca toată lumea, dar în realitate aş da orice petnru un som bun pe una din saltele latex care sunt foarte comode şi relaxante. Nu mi-am cumpărat încă aşa ceva, dar timpul nu este pierdut, aşa că am de gând să găsesc ceeea ce îmi doresc cu ajutorul unei simple căutări: saltele online salterra. Norocul meu că există internetul, nu?

Facebook Comments

About Mihaela

4 comments

  1. Succes la scris şi relaxare!

  2. de vreo 6 luni de zile imi planific si eu un concediu de stat acasa …de relaxare sau leneveala , sa pot sa stau sa beau o cafea linistit fara sa fiu presat de timp sau stresat de problemele de la serviciu .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.