Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blogosfera / Finala Blogwars 3

Finala Blogwars 3

blogwarsConcursul Blogwars 2013 a ajuns la final. Deși nu m-am numărat printre cei zece bloggeri norocoși, în postura de jurat am citit toate articolele publicate de ei la fiecare etapă, pentru că am dorit să evaluez și notez corect tot ce s-a publicat pentru acest concurs. Am reușit să fac acest lucru fără să fiu influențată de părerile altor jurați, de comentariile articolelor sau de clasamentul anterior fiecărei etape din concurs. Pentru a putea scrie notele pe platforma blogwars trebuie să explic în acest articol alegerea mea.

În finală au mai rămas doi concurenți, Iulia Kelt și Gabriel Ursan, care au știut și au reușit să încânte juriul și jurații cu articolele lor frumoase, pline de informații folositoare dar și amuzante. Eu îi felicit pentru performanța de a ajunge în finală pentru că amândoi scriu foarte bine. Articolele participante la marea finală sunt: Mai bine împreună – Gabriel și Cum a fost creat ASUS Taichi. Adevărul despre Legendele Olimpului – Iulia. Înainte de a scrie care din cele două articole mi-a plăcut cel mai mult cred că ar trebui să scriu câteva cuvinte despre fiecare, nu?

Iulia a scris un articol fantasy, amuzant și plin de savoare, asezonat cu imagini funny dar și cu informații tehnice despre laptopul AsusTaichi. Da, este un articol ușor de digerat, scris astfel încât să placă majorității cititorilor blogului ei și asta este foarte bine. Ce nu mi-a plăcut? Faptul că a scris acest articol folosindu-se de Legendele Olimpului. Dacă inventa o poveste de acest gen fără să se folosească de ceea ce a fost scris de alții, aș fi fost de altă părere.

Gabriel a scris un articol realist, cu ale cărui personaje ne identificăm mulți dintre noi, cel puțin asta este părerea mea. Articolul acesta chiar mi-a plăcut. Întâmplări din viața de zi cu zi, personaje realiste, galeria foto impresionantă și detalii tehnice explicate pe înțelesul tuturor.Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult este ideea cu hastag-ul #maibineimpreună. Interesant, nu?

Două articole frumoase și doi bloggeri talentați pe care îi felicit din toată inima. Dar cum orice competiție trebuie să aibă un învingător, trebuie să spun că articolul lui Gabriel Ursan mi-a plăcut cel mai mult și din punctul meu de vedere el este marele câștigător!

Facebook Comments

About Mihaela

3 comments

  1. Este o delectare. in ciclul " Mult e dulce si frumoasa limba ce-o vorbim" merita Zmeura de aur.

  2. Mihaela, iti multumesc foarte mult pentru nota si pentru implicarea in procesul de jurizare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.