Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Timpul și ceasul meu CrystalGlamour

Timpul și ceasul meu CrystalGlamour

logo1M-am hotărât să-mi iau ceas. Dar, nu orice fel de ceas, pentru că, ceas și minte…Așa că am început să fac un tur de orizont, pe net, și am ajuns la magazinul CrystalGlamour. În secțiunea ceasuri cu Swarovski am și găsit ce căutam. Ceasul Yeke Swarovski Snake, cel în culori argintii Elegant și neconvențional. Dar, mai mult decât orice, când l-am zărit prima dată, m-a dus cu gândul instantaneu la Dali. La un tablou anume. „Persistența memoriei”. Știți voi, cel în care niște ceasuri, care sunt agățate pe te miri unde și curg.

Ca și cum timpul, e un fluid, dar atât de fluid că nu poate fi surprins nici de ceasuri, care se topesc și devin și ele fluide. Și nu poate fi prins și surprins de noi, muritorii, sub nici o formă. Timp care ni se scurge printre degete, ca un albuș de ou. Iar acest ceas pe care l-am văzut, prin forma lui, prin cele două inele care se împletesc, încearcă să prindă acest fugar, prin două cercuri, iar cercurile se modelează după el, încercând să îl păcălească și să îl captureze.

Yeke Swarovski SnakeSe spune că cel mai bogat om de pe pământ va fi acela care va stăpâni timpul. Și cred că toți încercăm într-un fel sau altul să îl capturăm, să îl facem să treacă mai încet sau mai repede, în funcție de dorințele noastre. Să îl păcălim, să fie al nostru, să îi facem trecerea insignifiantă prin construcțiile pe care le facem, prin picturile noastre, prin literatură și muzică, și orice creație a noastră. Cum a făcut însuși Dali prin acel tablou celebru, și care îmi place în mod deosebit.

Iar eu, cu ceasul meu elegant, care evocă trecerea timpului și încătușarea lui în două cercuri împletite, în încercarea proprie de a avea timpul meu, voi simți ca orice muritor, că „Secunda-i mireasa mea”.

Magazinul online Crystal Glamour este un magazin online de ceasuri și bijuterii la îndemâna oricui și oferă o diversitate foarte mare de produse pentru toate gusturile, așa că nu ezitați să îl vizitați pentru că veți fi plăcut impresionați.

Facebook Comments

About Cornoiu Emilia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.