Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / E-advertising

E-advertising

bannerFoarte mulți bloggeri scriu din pasiune și din dorința de a împărtăși cu ceilalți cunoștințele lor sau pur și simplu pentru a se face cunoscuți în blogosfera românească și nu numai. Subiectele abordate și stilul în care sunt scrise articolele diferă foarte mult de la o persoană la alta, dar nu despre acest aspect vreau să vă vorbesc.Sunt sigură că la un moment dat fiecare blogger s-a gândit că ar fi bine să monetizeze blogul pentru a câștiga ceva concret, adică bani. Satisfacția de a scrie și de a fi apreciat de cititorii blogului este unică.

Aceasta este de neegalat și nu trebuie înlocuită în totalitate cu satisfacția materială, nici nu am susținut acest lucru, așa cum ați fi tentați să credeți. Părerea mea este că fiecare blogger trebuie să găsească o metodă sau mai multe pe care să le coreleze în așa fel în cât printre articolele obișnuite să intercaleze și pe cele scrise special pentru a obține avantaje materiale și aici mă refer la articolele sponsorizate.

Nu este deloc greu să scrii astfel de articole, nu asta este problema spinoasă, ci modalitatea de a obține comenzi sau contracte. Nu de foarte mult timp un prieten, blogger ca și mine, mi-a recomandat un site seo interesant care pe lângă faptul că oferă servicii de optimizare seo, webdesign și webhosting, oferă posibilitatea bloggerilor care s-au înscris în această reațea  de a scrie advertoriale pentru diferiți sponsori dispuși să plătească pentru publicitatea și promovarea produselor și serviciilor proprii pe blogurile de nișă sau personale, în funcție de vechimea blogului și de page rank.

Ideea realizării unei rețele de bloguri ne-a venit în momentul în care am realizat că blogosfera românească nu este unită într-o rețea de advertising adevarată. Întrucât este foarte greu pentru blogări să obțină contracte pentru a scrie articole sponsorizate, și cum companiile care doresc promovare nu pot desfașura campanii targetate pentru rezultate maxime, am hotărat să inființam această rețea. – Sursa: e-advertising.co

Oferta advertorialelor este una destul de generoasă din câte mi-am dat seama până acum și prețurile sunt acceptabile. Bineînțeles că nici un blogger nu este obligat să aplice la toate joburile oferite dacă nu îi convin prețul, cerințele sponsorului sau subiectul articolului. Mie îmi place că am posibilitatea de a alege despre ce să scriu pe blogul meu și mai ales că înscriindu-mă în acestă rețea de advertising pot să îmi pun în valoare talentul și în același timp să am un câștig material destul de bun, așa că recomand cu căldură acest site celor care doresc să își monetizeze blogul.

Facebook Comments

About Mihaela

3 comments

  1. Sa stii ca si eu sunt multumita de serviciile pe care le ofera acest site, asa ca il recomand calduros.

  2. Foarte bună ideea de a face un asemenea site. Comunitatea bloggerilor este una destul de mare, si ideea de a transmite advertoriale prin intermediul lor și către ei e ok. Oricum, această comunitate are cu totul alt profil „psihologic” decât să zicem, comunitatea site-urilor de socializare. Aici găsești calitate și originalitate, în primul rând…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.