Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Personale / Mihaela / Too Tired

Too Tired

Nu pot. Sau poate că nu vreau. De ce? Nu știu sau poate că nu vreau să spun. De ce aș face asta? Mai bine tac. E bine așa? Poate că da, poate că nu. Depinde! De ce, sau de cine? De tot și toate. Ce mai contează? Nu face așa, nu spune asta, de ce nu ai făcut așa? Stai să vezi că..Dar trebuia să faci așa. Da, știu, dar..Nu ai nici o scuză. Nu mai zic nimic. Îmi înghit cuvintele. Lacrimile. Nu le pot opri. Sunt obosită. Ce mai contează? Pentru cine? Poate doar pentru mine. Poate ar fi mai bine să dorm. Dar nu pot. Nu acum. Nu azi. În sfârșit este liniște. Acum pot să scriu. Dar despre ce? Știu, dar nu pot. Nu azi.

Nu sunt obișnuită să scriu un text care să conțină propoziții așa de scurte, dar mi-am propus să încerc și stilul acesta, mai mult de curiozitate. Sincer pe mine nu prea mă încântă, mi se pare că sună sec și textul nu redă cu exactitate ceea ce vreau să transmit. Eu știu la ce m-am gândit atunci când am scris rândurile de la începutul acestui articol și mai ales ce am vrut să se poată citi printre rânduri, dar nu cred că am reușit în totalitate. Adevărul este că dacă aș fi scris tot ceea ce aveam de gând toată lumea ar fi înțeles ce am vrut de fapt să spun, dar nu pot face acest lucru, cel puțin nu aici pe blog, pentru că dacă aș face asta ar urma consecințele. Și nu vreau să se întâmple așa ceva pentru că nu mai am energie să mă lupt cu morile de vânt. Nu are rost. Bătălia este a mea și de data aceasta am ales să tac, dar nu știu cât timp voi reuși să fac asta. O zi, o lună sau poate cine știe, toată viața.

Știți ce mi-aș dori acum? Să las totul baltă şi să plec undeva, departe, nu contează unde. Am carnet dar nu am maşină, dar nu contează. Pot apela oricând la serviciile rentexpert rent a car bucuresti , să aleg din zecile de masini de inchiriat şi să pornesc la drum. Numai câteva zile, nu mai mult. Am nevoie de o mică evadare ca să îmi reîncarc bateriile şi să îmi pun oridine în gânduri.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.