Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Personale / Mihaela / Sunt un om normal?!

Sunt un om normal?!

premonitionAcest articol este un răspuns la o leapșă pe care mi-a plasat-o Javra și am hotărât să răspund provocării pentru simplu fapt că îmi place subiectul. Niciodată până acum nu mi-am pus întrebarea dacă sunt un om normal sau nu. Bine, mie îmi place să cred că sunt un om obișnuit, normal, cu capul pe umeri care nu face nimic ieșit din comun, dar dacă stau bine să mă gândesc chiar nu este așa, pentru că dacă mă analizez din punctul de vedere al altor oameni, mai mult ca sigur că sunt un om anormal și nu îmi place cum sună.

Nu cred în Isus sau altă divinitate, nu merg la biserică decât forțată de împrejurări (nunți și înmormântări) și nu mă închin când trec prin fața unor astfel de lăcașuri așa zis sfinte. Nu răspund la provocări, adică nu discut despre religie cu nici o persoană, indiferent de orientarea religioasă (nici măcar cu soacră-mea!!). În schimb cred că există extratereștrii și îmi place să cred că în viitor oamenii vor cuceri Universul. Nu aruncați cu pietre, am citit multe cărți science fiction și nu ratez nici un film de acest gen..:)

Fumez, beau cafea și sunt moartă după Coca Cola. Da, știu, toate acestea dăunează grav sănătății, dar este a mea. Mă enervează la culme lupii moraliști, adică acele persoane care dacă s-au lăsat de fumat sau de băut cafea și care consideră că au dreptul să mă judece sau să îmi țină morală și uită că nu demult au fost la fel ca mine.

Nu suport glumele proaste sau nesărate și nu reacționez așa cum ar trebui la ele, sau așa cum se așteaptă cei care le spun. Chiar dacă mă gândesc, vaai..acum ar fi cazul să râd, nu reușesc să schițez decât un zâmbet ironic și să arunc o privire tăioasă. Și da, ați ghicit, mi s-a spus de multe ori că nu am simțul umorului. Așa o fi..

Nu suport oamenii care se plâng că muncesc prea mult, chiar dacă în realitate nu este așa, numai pentru a stârni simpatia colegilor și a șefilor. Mă enervează la culme lacrimile de crocodil pe care le varsă unii bărbați (da, chiar există asemenea specimene) numai pentru a scăpa de îndeplinirea unor sarcini în plus sau aerele de mari vedete ale unor piți care din cauză că se plictisesc în timpul programului colindă din birou în birou și stau la povești cu cine are timp să le asculte sau nu au curajul să le spună verde în față că incomodează, plictisesc sau enervează, numai pentru faptul că știu foarte bine că nu este bine să te pui rău cu o piți protejată, unsă cu toate alifiile, care deși este demnă de dispreț, poate face mult rău.

masca

Ar mai fi multe de spus, dar poate voi face acest lucru în alte articole asemănătoare, cine știe. De fapt nici nu știu cum este mai bine. Să fii un om normal într-o lume anormală sau invers? E bine să taci sau să spui verde în față ce îți place și ce nu sau ce te deranjează? Oare este corect să te prefaci că ești fericit când în adâncul sufletului știi bine că nu este așa? Este bine să te lauzi cu ce ai cumpărat, în ce restaurante sau cluburi ai fost și apoi să aștepți laudele și felicitările de rigoare de la cei din jurul tău? Oare asta înseamnă să fii un om normal? Eu zic că nu!

Transmit această leapșă cui dorește să o preia..:)

Ahh, era să uit ceva foarte important. Dacă tot am scris ce nu îmi place sau ce detest cel mai mult, cred că ar fi frumos să scriu câte ceva despre ce îmi place cel mai mult, nu? Ei bine, îmi plac la nebunie bijuteriile de argint şi preferatele mele sunt regal gold cercei din argint şi regal gold inele argint pentru că au un design deosebit, sunt frumoase şi preţul lor este unul accesibil.

Facebook Comments

About Mihaela

7 comments

 1. Nu văd nimic anormal, Mihaela, nici măcar ciudăţel.
  Poate extratereştrii or găsi bizară la alţi pământeni neîncrederea în existenţa lor…

 2. Fiecare suntem normali, si in acelasi timp anormali pentru anumite persoane… toti suntem diferiti intr-un fel sau altul!

 3. CAFEA + TUTUN + COCA COLA = DESTRABALARE CURATA !!!
  Pacatoaso !!!

  Sa nu uit !!! La multi ani !!! (ca intre timp s-a facut 8 martie).

  semnat: „extraterestrul” BOBAX 🙂

 4. Subscriu. Cui nu ii place ca nu razi la glume nesarate, sa fie sanatos! Asa e, nu ai simtul umorului prost! Iar despre piti, sa fie ele sanatoase. Sau alea care ca apogeu al trairilor si realizarilor, si-au mai cumparat o camasa sau au mai fost intr-un local, sau, au fost la nu stiu cine in vizita, si au vazut o firimitura de paine si un fir de praf… si vaaaai, iti dai seama? :))))) Esti un om foarte normal. Si, nu-ti fie frica, mai suntem din astia. Hai sa traim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.