Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / IT&C / Tableta Allview AX2 Frenzy

Tableta Allview AX2 Frenzy

frenzyAzi a avut loc lansarea unei noi tablete Allview în cadrul CEBIT 2013 Hannover și anume AX2 Frenzy. Pe lângă faptul că este o firmă românească, pot să vă spun că pe mine chiar m-a impresionat activitatea și ritmul alert în care aceasta lansează produse noi pe piață. Nu cu mult timp în urmă am scris despre Allview P5 Quad, primul smartphone Quad Core de la Allview care a fost lansat pe data de 28 februarie, iar azi a venit rândul tabletei AX2 Frenzy să impresioneze cu design-ul ergonomic, dar și cu multitudinea de opțiuni și aplicații utile.

Numai câteva rânduri sunt insuficiente pentru a descrie această tabletă și de aceea voi încerca să o descriu cât mai detaliat posibil, ceea ce este puțin mai dificil ținând cont că nu am testat-o. Cu ce să încep? Ce atrage privirile, ce place prima dată? Aspectul, bineînțeles! Această tabletă impresionează datorită design-ului ergonomic, a greutății reduse și a conectivității multiple (Bluetooth, Wi-Fi, 3G, GPS). Aceasta este destinată cu precădere utilizatorilor care sunt aproape tot timpul în mișcare și care au nevoie de o tabletă care să aibă incluse toate conectivitățile și funcțiile necesare pentru conectare și comunicare.

AX2-WiFiHotspot

“Tableta AX2 Frenzy este un model accesibil ce înglobează toate funcţiile necesare pentru conectare si comunicare. Utilizatorii device-ului vor avea parte de o experienţă plăcută, având posibilităţi multiple de a petrece timpul liber: sunt permanent la curent cu noutăţile postate de către prietenii lor în reţelele de socializare, realizează apeluri video prin aplicaţiile dedicate şi se distrează cu cele mai incitante jocuri de la Gameloft.” – Olivia Cardaş, Marketing Manager Allview.

AX2 Frenzy are instalat sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich și are două camere foto, cea principală având o rezoluţie de 3,2 MP. Camera frontală este ideală pentru apelurile video realizate prin aplicaţii dedicate (Skype, Yahoo Messenger). Dispozitivul poate fi transformat în hotspot portabil înlocuind astfel cu succes, un router WiFi, prin funcţia Tethering.

AX2-Aplicatii_01

Partajarea rapidă și ușoară a pozelor sau melodiilor și conectarea cu alte terminale (boxe Allview S-bass si S-tube, tastaturi și căști Bluetooth) se realizează cu ajutorul funcției Bluetooth. Datorită conexiunii 3G utilizatorii au acces permanent la internet în orice moment și permite distribuirea rapidă a videoclipurilor și pozelor pe rețelele de socializare. Asta este partea care îmi place cel mai mult la această tabletă, și anume că accesarea rețelelor de socializare se poate face instant, oriunde și oricând.

AX2-Gameloft_01

Deși nu sunt pasionată de jocuri, totuși nu pot trece cu vederea faptul că tableta AX2 Frenzy oferă posibilitatea gamerilor împătimiți de a se bucura de cele mai noi jocuri datorită aplicației Gameloft prin intermediul căreia se pot descărca și instala cele mai noi, captivante și incitante jocuri.

Să nu credeți că am uitat ceea ce era mai important, cel puțin din punctul meu de vedere Această tabletă poate fi achiziționată de la magazinele partenere la prețul de 599 lei ceea ce o face accesibilă tuturor doritorilor de gadget-uri performante.

Despre Allview Mobile România:

Allview este o companie românească înfiinţată în 2002 care are ca obiectiv principal de activitate producţia si distribuţia de telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri şi diverse produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapidă în România datorită serviciilor şi facilităţilor ataşate produselor.

Sursă foto: allview.ro

 

 

Facebook Comments

About Mihaela

3 comments

  1. Bună Mihaela, vroiam să te întreb dacă ai testat personal această tabletă?

  2. In sfarsit avem o tableta ieftina 3g care ne scapa de adaptoarele 3g stresante.
    Bravo celor de la Brasov: Allview

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.