Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blogosfera / Comentarii dofollow pentru comentatorii fideli

Comentarii dofollow pentru comentatorii fideli

images3În ultimul timp m-am ocupat mai mult de blogul meu și am făcut câteva modificări care sper că vor avea rezultatul scontat. În ceea ce privește conținutul articolelor, ce să zic, din nou predomină cele scrise pentru campanii și cele plătite, dar o să să echilibrez balanța. În ultima perioadă numărul comentariilor a crescut foarte mult pentru că am mai comentat și eu pe alte bloguri, datorită celor două recenzii pentru campania vALLuntar și a pluginului Do Follow pe care l-am avut instalat până ieri.

Părerea mea este că acesta este unul destul de bun pentru că atrage mai mulți comentatori pe blog, dar pe de altă parte se pare că influențează în mod negativ gradul de încredere al blogului sau chiar poate aduce penalizări din partea Google, ceea ce ar duce la scăderea PR sau chiar mai rău. Dar părerile sunt împărțite și chiar nu știu care variantă este cea corectă. De ce spun că am avut activat acest plugin? Am citit mai multe articole pe internet despre avantajele și dezavantajele comentariilor dofollow pe un blog și m-am gândit că ar fi bine să găsesc o cale de mijloc, mai precis un plugin care să recompenseze numai comentatorii fideli ai blogului, adică aceia care au lăsat minim 10 comentarii la diferite articole publicate pe blog. Sincer, nu a fost greu să găsesc pluginul No Follow Free pe care l-am instalat pe blog și care, spre marea mea bucurie, chiar își face bine treaba.

Și ca să fie tacâmul complet am instalat extensia No Follow pentru Chrome care mă ajută să văd care comentarii sau link-uri sunt dofollow și care nu, atât pe blogul meu cât și pe altele pe care le vizitez. Este foarte util, vă rog să mă credeți! Cum ajută această extensie ca să depistaţi comentariile şi link-urile dofollow? În imaginea de mai jos vedeţi diferenţa:

comentarii dofollow

Simsim are doar un comentariu pe blogul meu, deci acesta este nofollow şi de aceea numele apare tăiat cu o linie orizontală. În schimb, ‘Mnealui are 37 de comentarii pe blogul meu şi din această cauză toate comentariile lui sunt dofollow iar numele lui nu apare tăiat cu o linie.

Ce ar mai fi de spus? Spor la comentat..:)

Facebook Comments

About Mihaela

6 comments

  1. Interesant, dar oare dupa ce se ia … user si mail sau doar mail ? 😀

  2. Se pare ca in comunicatul oficial goagalul face referire doar la linkurile din advertoriale … nu se pomeneste nimic de linkurile din comentarii dar nu se stie niciodata ce le mai trece prin minte.

    • Da..nu se știe niciodată..:) Eu m-am gândit că ar fi bine să aleg o cale de mijloc, adică să nu fie multe comentarii dofollow și în același timp să recompensez cumva pe cei care comentează constant pe blogul meu, așa cum ești tu, de exemplu…:)

  3. Parca n-as prea avea mare incredere in pluginul NoFollow Free …
    „This plugin hasn’t been updated in over 2 years. It may no longer be maintained or supported and may have compatibility issues when used with more recent versions of WordPress.”

  4. Chiar interesant si probabil, chiar de instalat. Mersi frumos atat pentru idee cat si pentru mentionare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.