Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Blogal initiative / Shoe tester?!

Shoe tester?!

LOGOCum este să fii shoe tester, adică mai pe românește testator de pantofi? Sincer, nici eu nu știu dar sunt curioasă să aflu pentru că nu am auzit până acum de un asemenea job. Da, ați citit bine și chiar nu este o glumă, așa că vă rog să nu zâmbiți ironic. Azi am aflat și eu, noroc cu Blogalinițiative care a lansat o campanie în colaborare cu Leofex.ro. Ideea este una foarte bună, de ce să nu recunosc, deși când am citit enunțul campaniei am zâmbit neîncrezătoare. De fapt nu este nimic ieșit din comun.

Produse de tot felul sunt oferite spre testare: telefoane, tablete, laptop-uri, televizoare, parfumuri, bijuterii, creme de tot felul și parfumuri, așa că, de ce nu și pantofi? Cum și de ce oferă asemenea joburi Leofex?

testator-pantofi-national-600x204

„Cu ocazia lansării noii colecții primăvară-vara 2013, Leofex angajează, cu contract de colaborare, 20 de persoane din întreaga țară pentru a îndeplini rolul de tester pentru pantofi din colecția nouă. Cei selectați vor trebui să poarte o pereche de pantofi timp de o săptămână iar apoi să întocmească un raport pe purtabilitate în care să descrie cel putin următorii trei parametri: aspect, comoditate, Mix&match (cât de bine se adaptează cu diverse articole de îmbrăcăminte). Persoanele vor fi remunerate cu suma fixa de 150 lei pentru serviciile aduse.” – sursa leofex.ro

Până aici am înțeles și m-am înscris și eu, poate cine știe, voi fi acceptată și mă voi număra printre cele 20 de persoane selectate. Trebuie să recunosc că sunt foarte curioasă cum stă treaba cu un astfel de job și chiar vreau să testez pantofi, sandale sau saboți. Dar mai vreau să aflu încă ceva. După perioada de testare pantofii trebuie returnați sau nu? Mie mi s-ar părea logic ca aceștia să rămână persoanei care le-a testat ca un fel de bonus pe lângă cei 150 ron, dar nu am găsit pe site și nici pe pagina facebook Leofex scris dacă aceștia trebuie returnați sau nu. Dacă greșesc și nu am citit cu atenție, mea culpa. Chiar sunt curioasă, sincer.

Mie îmi plac produsele de pe acest site și chiar am vrut să îmi comand niște saboți ,dar am văzut că în Deva sunt multemagazine în care pot găsi încălțăminte Leofex așa că am renunțat la comanda online și mi-am propus să îmi cumpăr din magazin pentru că în felul acesta pot proba înainte să cumpăr. Sper numai să găsesc ceea ce îmi place!

Deci cine vrea să testeze timp de o săptămână pantofi de la Leofex trebuie să trimită CV la adresa cariere@leofex.ro sau să se înscrie pe facebook la http://statictab.com/t4mzzmr. Multă baftă la testat pantofi!

Doriți să vă cumpărați sandale? Nu ezitați să vizitați magazinele care comercializează sandale cu platformă online, de exemplu Așa este mai comod și mai avantajos. Același lucru pot spune și când vine vorba de haine. De ce să luați la rând fiecare magazin de haine din oraș când vreți să cumpărați bluze din dantelă când puteți foarte bine să găsiți ceea ce doriți stând comod în fața computerului?

Facebook Comments

About Mihaela

3 comments

  1. Si seful shoe tester-ilor cum se numeste?
    Shoe manager?
    :))

  2. Cum sa faci bani usor fara prea multe eforturi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.