Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / IT&C / Allview P5 Quad – primul smartphone Quad Core de la Allview

Allview P5 Quad – primul smartphone Quad Core de la Allview

Allview P5 QuadAllview P5 Quad este un smartphone performant, produs de compania românească Allview și mi-ar fi plăcut să am ocazia să îl pot testa câteva zile înainte de a scrie acest articol, dar cum acesta a fost lansat doar azi, 28 februarie 2013, în cadrul Mobile World Congress Barcelona 2013 (cel mai prestigios eveniment dedicat tehnologiei mobile) nu am avut nici o șansă. Cu toate acestea eu sper ca în curând să am ocazia să  îl folosesc pentru că, orice ar spune cârcotașii, este un gadget impresionant.

Poza-Principala_01

Acesta nu face în nici un caz parte din rândul telefoanelor mobile obișnuite din două motive importante: Este dotat cu un procesor Quad Core tactat la 1,2 GHz și are instalat OS Android 4.1 Jelly Bean. Și asta nu e tot.. Pe mine mă impresionează foarte mult orice produs românesc care ne face cinste și orice s-ar spune Allview P5 Quad poate concura cu multe modele asemănătoare care sunt produse de firme importante și care au un renume impresionant pe piața internațională de profil. Și acum cred că ar fi cazul să enumăr câteva din caracteristicile și funcțiile acestui smartphone pentru a vă face o idee clară despre acest gadget impresionant, produs de o firmă românească.

Animatie-Functii

  • Procesorul Quad Core Cortex A7 de 1,2 Ghz mărește performanțele acestui smartphone permițând rularea fluentă a jocurilor și aplicațiilor, iar alături de protocolul 3G HSDPA+21,4 MBps asigură încărcarea rapidă a paginilor web și a videoclipurilor.
  • Sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean este rapid și are aplicații precum și funcții variate menite să vină în ajutorul utilizatorilor care doresc să fie la curent cu toate noutățile.
  • Camera foto principală Omnivision OV8830 are o rezoluţie de 8 MP, HDR şi Super Flash. Aceasta se evidenţiază prin claritatea detaliilor și coloristica fermecătoare a instantaneelor realizate. Funcţia Multi Shoot permite capturarea unui set de până la 99 de cadre succesive printr-o singură apăsare continuă a butonului de fotografiere. Filmările realizate sunt în format full HD 1080p. De asemenea, camera dispune şi de funcţia time lapse.
  • Cu ajutorul widget-ului P5 Quad se poate schimba tema, wallpaper-ul sau efectele de tranziție între ecrane în funcție de starea de spirit a utilizatorului și accesul la jocurile preinstalate Gameloft (Man in Black 3 și Asphalt 6:Adrenaline) sau la cele care pot fi descărcate prin aplicaţia Gameloft Live se face foarte rapid.
  • Autonomia bateriei este de până la 230 de ore în stand-by și de 300 de minute în 3G.
  • Performanțele de vârf ale smartphone-ului P5 Quad vor oferi o experienţă plăcută utilizatorului, datorită designului ergonomic, grosimii de doar 9,8 mm, ecranului de dimesiuni mari, autonomiei mari a bateriei şi procesorului Quad Core 1,2GHz.
  • Fiind un telefon Dual Sim, P5 Quad oferă posibilitatea de a asocia unui anumit contact, una dintre cele doua cartele SIM, astfel încât să îl apelezi mereu de pe aceeași cartelă. Mai mult, dacă se dorește să se afle identitatea unui apelant înainte de a vedea afișajul de pe ecran, se poate asocia fiecărui contact o melodie distinctă.
  • Smartphone-ul Dual Sim P5 Quad este disponibil în două culori, negru şi alb la prețul de 1099 lei.

 

imagesDespre Allview Mobile România

Allview este o companie românească înfiinţată în 2002 care are ca obiectiv principal de activitate producţia si distribuţia de telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri şi diverse produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapidă în România datorită serviciilor şi facilităţilor ataşate produselor.

 Sursă foto: www.allview.ro

 

Facebook Comments

About Mihaela

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.