Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blogosfera / Particip la campania vALLuntar

Particip la campania vALLuntar

vALLuntar 2013.cdrMă număr printre cei 240 bloggeri admiși să participe anul acesta în ediția a doua a campaniei online vALLuntar „Mai multe cărți, mai multe șanse” prin care Grupul Editorial ALL încurajează lectura și voluntariatul, cu sprijinul Romsilva. Ce pot să spun mai mult decât că mă bucur că am fost admisă să particip la această campanie deși am avut parte de ceva emoții. După ce am primit vestea cea bună că blogul meu întrunește condițiile din regulamentul campaniei, am ales două cărți de pe site-ul Editurii AL

(Insomnia de Charlie Huston și Miliardari din întâmplare de Ben Miezrich) și am așteptat nerăbdătoare să le primesc ca să le pot citi și apoi să scriu cele două recenzii, dar acestea au întârziat cam mult. Deja alți bloggeri înscriși în campanie au publicat pe blogul lor articolele pentru campanie și chiar au strâns comentariile necesare pentru plantarea mai multor copacilor, iar eu…

Din păcate întârzierea aceasta a fost cauzată de mine și recunosc că sunt singura vinovată. La datele de contact am uitat să trec orașul și județul unde am domiciliul și pachetul meu era la sediul firmei de curierat din București. Când am fost întrebată la telefon de către un reprezentant al firmei care este adresa mea exactă și să îi dau un punct de reper am început să explic cu lux de amănunte în ce zonă stau, ce magazine importante sunt pe strada mea etc în speranța că îl voi lămuri dar mi-am dat seama că omul era nedumerit și nu înțelegeam de ce. Dar când mi-a zis că în București nu există nici o stradă care să aibă numele indicat de mine mi-a picat fisa (cam târziu, trebuie să recunosc) și le-am spus că pachetul trebuie să ajungă în Deva pentru că eu nu locuiesc în capitală. La început am fost nervoasă și mă întrebam cum de s-a putut întâmpla așa ceva dar apoi am verificat mesajul trimis de mine care conținea numele cărților alese de mine și datele de contact și mi-am dat seama că eu sunt singura vinovată pentru că zăpăcită, uitucă și aiurită. Vreau să le mulțumesc celor de la firma de curierat care au fost înțelegători și care au făcut tot posibilul ca pachetul care conținea mult așteptatele cărți să ajungă cu bine la mine și nu le-au returnat Editurii ALL. Azi am primit cărțile și sunt nerăbdătoare să le citesc și să scriu recenziile pe blog.

Și pentru a contribui la plantarea cât mai multor copaci trebuie să vă spun că am nevoie de ajutorul vostru, al cititorilor blogului meu. La fiecare recenzie o să am nevoie de minim 15 comentarii din partea voastră și sper din toată inima să contribuiți alături de mine la plantarea cât mai multor copaci. Vă mulțumesc și vă aștept cu drag să comentați.

Înainte să mă apuc de citit voi face o comandă de pizza gustoasă, pentru că îmi place ca atunci când citesc să mănânc ceva bun. da, știu că nu este indicat, dar nu mă pot abține. Deci, întâi de toate voi comanda pizza, iar apoi mă apuc de citit, promit!

Facebook Comments

About Mihaela

6 comments

  1. Am vazut titlul si intrasem sa iti comentez prima recenzie… :))
    Mi s-a intamplat si mie sa nu trec toate datele, dar nu in mailul pentru carti. :))
    Eu mai am nevoie de trei comentarii la prima recenzie pentru a ma lauda ca am deja trei copacei. 😉

  2. Buna..M-am apucat de citit prima carte..inca nu am scris recenziile..Vin pe blogul tau sa imi aduc contributia pentru un copacel..:)

  3. au fost multe pachete si mie abia mi-au ajuns astazi.. deci sa punem burta pe carte 🙂

  4. Am citit si eu pe net despre aceasta campanie. Sincerele mele felicitari si urari de bine pentru ca participi la ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.