Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blogosfera / Da sau nu?

Da sau nu?

maybeÎn dimineața aceasta am primit coletul cu suplimentul alimentar 12 plante despre care am scris în acest articol și pe care l-am înscris în campania lansată de blogalinițiative.ro și 12plante.ro. Din păcate nu m-am numărat printre fericiții câștigători (locurile 1, 2 și 3) care au primit câte o tabletă Allview Speed City SuperSlim pentru că povestea mea nu a impresionat juriul și nici nu am scris foarte multe articole pe această temă. Deci, nu a fost să fie. După cum spuneam, azi am primit cutia cu suplimentul nutritiv, și într-un fel m-am bucurat pentru că tot m-am ales cu ceva.

Toți bloggerii care au scris articole în această campanie vor primi suplimentul despre care au scris.. deci nimeni nu a avut de pierdut ținând cont că prețul unei cutii 12 plante este de 100 de lei. Bun, acum să nu credeți că scriind acest articol fac reclamă gratuită acestui supliment, în nici un caz. Sincer, chiar nu știu ce să fac. Să mă apuc conștiincioasă să înghit capsulele, să le fac cadou la cineva sau să pun cutia în sertarul cu medicamente până mă hotărăsc ce să fac?

Logic ar fi să nu am nici o reținere și să le înghit pentru că am scris un articol despre ele. Cerința era să aduc cât mai multe argumente unei persoane nehotărâte și să o conving să cumpere acest supliment nutritiv, deci teoretic trebuia să mă informez înainte să scriu articolul. Eu am scris o poveste care nu a impresionat și nici nu a convins pe nimeni să cumpere acest supliment, nici măcar pe mine. Dar acum am capsulele și nu știu ce să fac. Mă așteptam ca în cutie să găsesc un prospect care să conțină mult mai multe informații despre acest supliment alimentar dar am găsit o foaie care conține exact aceleași informații disponibile pe site. Să zicem că este bine și așa, dar eu tot nu sunt convinsă.

12 plante

Deci, ce să fac? Sunt curioasă ce părere au bloggeri participanți la campanie și care au primit suplimentul. Aștept cu nerăbdare să citesc cât mai multe articole pe această temă și chiar mi-ar plăcea să citesc ceva de genul acesta scris de cei trei câștigători. Sper să mă convingă ei să înghit capsulele, pentru că au fost cei mai buni, nu?

 

Facebook Comments

About Mihaela

14 comments

 1. Florin Morosan

  Eu nu am primit nimic încă … Curios!
  Oare nu au trimis la toată lumea încă?
  Mai pus pe gânduri cu articolul ăsta … 🙂 Eram oarecum nerăbdător să ajungă și la mine suplimentul, să îl folosesc, dar acum sunt în dubii.

 2. Tot astăzi am primit şi eu pachetul.
  Am pus plantele în dulapul din bucătărie şi, probabil, acolo vor rămâne până când mă voi hotărî să le arunc.
  100 de lei?! Păi să ia ei plantele astea, să vedem dacă-şi revin, că zdraveni nu sunt!

 3. Eu mi-am spus parerea despre site-ul acestui produs si despre metoda de promovare aleasa chiar dupa incheierea campaniei.
  http://www.d-petre.ro/bombaneala/12-plante-consultanta-gratuita/

  Atata timp cat nu se ofera niciun fel de informatie despre producator nu pot sa am incredere in produs.

  PS – La mine inca nu a ajuns.

 4. Era o vreme când cumpăram astfel de suplimente,cel de mai sus nu l-am cumpărat până acum,dar altele.Cum ajungeam acasă ,cum luam hapul.Ce e aia să-l pui în dulap?

 5. Și eu am primit azi pachetul. Eu o să îl fac cadou unei mătușe 🙂

 6. Sunt foarte bune aceste capsule sa le dai prietenilor pe post de placebo 🙂

 7. Chiar nu știu ce să zic..încearcă sa scrii un mesaj către Blogal Initiative..

 1. Pingback: Da sau nu? | Gmx | BunDeCitit.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.