Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Bine ați venit în dormitor!

Bine ați venit în dormitor!

home exclusiveCamera din locuință în care petrecem cel mai mult timp este cu siguranță dormitorul. Chiar dacă ziua nu stăm foarte mult prin pat, noaptea, pentru cel puțin 5 ore, ne odihni trupul cu un somn bun şi profund. Dar pentru ca dormitorul să ne ofere confortul de care avem nevoie noapte de noapte, pentru a putea fi mereu odihniți și plini de viață, este nevoie ca în acesta totul să se găsească în armonie perfectă. Dacă nu avem cunoștințe de design interior, măcar să aranjăm mobila astfel încât nu ne dea senzația de sufocare.

Când vine vorba de pat ar trebuie să optăm pentru cele mai bune articole, de la lenjerii de pat de bumbac, care să ne ofere un somn liniștit, până la păturile care vor acoperi, pe timp de zi patul. Chiar dacă prețurile unei lenjerii din bumbac este ceva mai ridicat decât al unei lenjerii fabricate din material sintetic, cea din bumbac este mult mai rezistentă în timp, atât în ceea ce privește ruperea, cât și păstrarea culorilor. Spălată regulat cu produse de curățare de calitate, o lenjerie de pat din bumbac își va păstra mai mult timp frumusețea, astfel încât, de fiecare dată când veți reveni în dormitor, vă veți bucura de alegerea făcută.

Așadar, frumusețea unui dormitor și confortul pe care îl oferă acesta stă totul în alegerile fiecăruia, iar dacă alegerile sunt mereu cele mai bune, atunci dormitorul devine locul în care grijile nu mai intră, căci în el domnește relaxarea.

44 33 11 55 

Facebook Comments

About Mihaela

5 comments

  1. Pentru dormitorul din poze 5 ore de somn nu e putin?

  2. Aseara mi-am innoit patul cu niste asternuturi de vis, abia cumparate, care m-au facut sa dorm ca un prunc.

  3. Modelele sunt foarte frumoase

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.