Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Copilul- cea mai creativă ființă

Copilul- cea mai creativă ființă

erfiCreativitatea este abilitatea de a găsi întotdeauna soluții noi la situațiile complicate, de adăuga un plus de culoare lucrurilor simple și de a găsi modalități noi de a înțelege și de a te adapta la mediul înconjurător. Putem considera copilul cea mai creativă ființă, acesta își va folosi imaginația și va rezolva mult mai simplu probleme complexe, va face dintr-un simplu desen o operă de artă sau va găsi cele mai distractive și mai plăcute metode de joc folosind obiecte și ființe obișnuite din mediul din jur. Dacă lucrurile stau așa, atunci de ce să nu ne folosim de creativitatea copiilor pentru altceva?

Pentru face din spațiul înconjurător un mediu mai bun sau pentru a înfrumuseța cu zâmbete o zi obișnuită. Putem stimula creativitatea unui copil punându-l în situații care îl atrag și îl motivează din punct de vedere al imaginației. Poveștile, cărțile de colorat, costumațiile haioase, ghicitorile, jocul de-a mima, personajele de poveste și ieșirile în aer liber sunt doar câteva dintre metodele prin care putem activa spiritul creativ al unui copil făcându-l să vadă lumea cu ochi mai buni.

Vă recomand paturi copii și scaune copii pentru masina!

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.