Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Avantajele produselor BIO

Avantajele produselor BIO

Produse bio si naturiste - BioportalProdusele de origine bio sunt întotdeauna recomandate atunci când vine vorba de sănătatea noastră sau de îngrijrea corpului. Trebuie să fiți conștienți că majoritatea substanțelor care se regăsesc în produsele cosmetice care se aplică pe piele întotdeauna trec de bariera epidermei și pătrund în fluxul sanguin, fiind purtate astfel în tot organismul. De aceea se recomandă folosirea cosmeticelor pentru îngrijirea corporală care sunt preparate numai din ingrediente naturale, fără conservanți, coloranți sau arome artificiale.

Produsele care conțin parabeni și alte asemenea substanțe au un mare potențial cancerigen și din această cauză trebuie evitată folosirea lor. Extractele naturale din plante, uleiurile esențiale, grăsimile vegetale și mineralele care se găsesc în produsele cosmetice bio ajută pielea să își mențină elasticitatea, tonusul, aspectul sănătos și strălucitor, previn apariția ridurilor. De aceea este recomandat să le alegeți pe acestea, pentru a vă asigura sanatatea tenului.

Indiferent de unde alegeți să vă achizitionați produse cosmetice și de îngrijire corporală bio, trebuie să vă asigurați că există certificarea clară a acestora, în sensul că sunt cu adevarat făcute din ingrediente suta la suta naturale. Acordați o mare atenție și termenului de valabilitate, căci în cazul acestui tip de produse, care nu conțin conservanți, perioada de valabilitate este mult mai redusă decât în cazul produselor cosmetice care se comercializează în magazinele obișnuite.

Recomand secom produse bio si produse traditionale romanesti.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.