Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blogosfera / Expertiza Stake Tag

Expertiza Stake Tag

stake tagNu de foarte mult timp am solicitat o analiză a blogului meu din partea specialiștilor de la Stake Tag și răspunsul a venit neașteptat de repede. Adevărul este că nu mă așteptam la o evaluare atât de amănunțită a blogului meu și pot spune că am aflat multe lucruri interesante despre care pot spune că nu aveam nici cea mai mică idee pentru că, de ce să nu recunosc, niciodată nu mi-am analizat blogul în acest mod. M-am bucurat foarte mult când am citit că potențialul de advertising este prognozat de către Stake

Tag la 5,75 euro/zi, ceea ce este destul de bine din punctul meu de vedere dar și multe alte informații interesante de care trebuie să țin cont. Conform acestei analize și ținând cont de adevăratul potențial al blogului meu la momentul actual, prețurile (cu titlu informativ) de la care pot începe negocierile ar fi următoarele:

 • Advertorial – 110,61 euro – datorită prezenței articolelor pe principalele rețele de socializare și în special pe Google+ unde nivelul de fidelitate este foarte mare
 • Articol SEO – 30,00 euro – datorită expunerii unui articol publicat pe blogul meu de cca. 3720 afișări în 30 de zile (fără rețelele de socializare), iar cumulate cu acestea un articol poate primi o expunere de 48000 de persoane.
 • Link – 4,97 euro/lună
 • Banner– 17,98 euro/lună – pentru un banner mediu de 300×300 afișat în partea superioară a blogului, în sidebar.

Tot din această analiză am aflat că am prea multe link-uri spre site cu page rank mai mic ca al meu, unele din ele chiar și cu PR 0, ceea ce nu este bine pentru că din acestă cauză blogul meu poate fi penalizat de către google. Știu că mai am mult de muncă pentru a obține statistici cât mai bune, mai ales în ceea ce privește valoarea SEO care este de 15 pct. din 100, dar și a interactivității care este de 0,63 pct. din 10.

În concluzie ce pot să spun? Este o expertiză interesată care oferă date despre valoarea SEO a blogului, valoarea traficului, prezența în rețelele de socializare, interactivitatea și rata de fidelitate. Orice utilizator Stake Tag poate solicita una de acest gen pentru că nu are nimic de pierdut, doar de câștigat.

Facebook Comments

About Mihaela

2 comments

 1. Interesantă analiză.
  Mai presus de toate astea este reacţia ta.
  Cum vei proceda în continuare?

  • Expertiza am primit-o cam acum o lună și de atunci am făcut câteva modificări. Mai am mult de lucru la capitolul calitatea articolelor articole și numărul de comentatori..care este foarte mic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.