Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blogosfera / Articole recomandate

Articole recomandate

recomandAșa cum am promis în articolul precedent, de azi înainte voi scrie în fiecare sâmbătă un articol în care voi recomanda postări interesante de pe blogurile pe care le citesc cu plăcere și pe care vreau să le recomand și cititorilor mei.

Articolul Atitudinea de blogger profesionist de pe blogul lui Șerban Stănescu m-a pus puțin pe gânduri și îl recomand tuturor bloggerilor, dar în special celor care se cred profesioniști dar nu țin cont de câteva cuvinte simple: atitudine, responsabilitate și nu în ultimul rând, respect față de cititori.

În articolul Televiziunea, necesitate sau drog?  Dan Niculescu condamnă (poate este prea dur acest cuvânt) goana după senzațional și difuzarea întâmplărilor negative în cadrul emisiunilor de știri și este de părere că internetul va fi câștigătorul fără drept de apel al luptei pe care o poartă cu televiziunea.

Mi-a plăcut foarte mult articolul Când unii nu știu să piardă publicat de către Marius Matache pe blogul său pentru că nu este de acord cu atitudinea de mahala a unor bloggeri care participă la diferite concursuri și care atunci când nu se numără printre câștigători aruncă cu noroi în organizatori și ceilalți concurenți.

Din articolul Test de antiviruși-cele mai bune aplicații la începutul lui 2013 publicat de Daniel Ion pe Go4it.ro am aflat care programe antivirus sunt cotate a fi cele mai bune (pentru Windows 7 și Windows 8) în urma testelor și analizelor efectuate de către AV-Tests, una na dintre cele două autorităţi în domeniul testelor de aplicaţii antivirus.

Dacă vă întrebați Cât poate o femeie puteți afla răspunsul citind articolul amuzant scris de Mixy pe blogul personal. Tot ce vă pot spune că are o bunică tare simpatică și aștept cu nerăbdare să citesc următorul articol despre ea pe blogul lui Mixy.

Facebook Comments

About Mihaela

9 comments

  1. Multumesc mult pentru nota pe care mi-ai dat-o pe Blogwars…

  2. woaaaaw ! şi la tine a ajuns mamaie ? 🙂 mulţumesc de recomandare…

  3. Mulțumim pentru recomandări, Mihaela!

  4. Inca o recomandare dar si o leapsa de … experienta.

    Te bagi la leapsa sau la un comentariu?

  5. Mixy se numara si printre preferatele mele. Imi pare bine ca ai recomandat-o.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.