Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blogosfera / Blogger Profi Club vă promovează!

Blogger Profi Club vă promovează!

Blogger Profi Club

Din 10 ianuarie 2013 lumea promovărilor online va cunoaște o nouă etapă importantă în evoluția acesteia: promovarea prin Blogger Profi Club! Acesta este un club select format din bloggeri profesioniști ce îmbină foarte bine talentul cu munca și seriozitatea, care își doresc ca aceste calități ce îi definesc să fie valorificate la maxim, atât de către bloggerii care fac parte din acest club cât și de către advertiserii interesați de promovări online cu ajutorul unor bloggeri profesioniști. Puterea blogosferei a început să își spună

cuvântul și în România mai ales pentru că avem în țara mulți bloggeri talentați, dar și pentru că sunt mulți români care citesc zilnic bloguri. Un motiv în plus pentru ca cea mai bună metodă de promovare online pentru advertiseri să devină la momentul actual cea prin advertoriale publicate pe bloguri. Astfel, advertiserii care aleg această metodă de promovare, nu numai ca anunță publicul despre produsele și serviciile oferite, dar mai fac și trafic și mai ales page rank pe site-urile acestora, crescând în ochii motoarelor de căutare! La aceste schimbări în domeniul promovărilor online ne-am aliniat și noi, un grup de bloggeri profesioniști aflat la început de drum dar în creștere continuă, astfel încât să putem veni în întâmpinarea dvs. cu o colecție de bloguri foarte atent selecționate, coordonate de bloggeri talentați, muncitori și serioși, pentru a va face munca mai ușoară atunci când doriți să vă promovați produsele și serviciile!

La momentul actual, din Blogger Profi Club fac parte, în ordinea înscrierii:

Drept urmare așteptăm cu interes cât mai multe propuneri de promovări produse, servicii, site-uri și blog-uri, campanii, evenimente etc., la adresa de e-mail: auto.vital@yahoo.com (pentru promovări colective) sau separat, pe paginile de contact ale blogurilor din club (pentru promovări individuale)!

Nu uitați! Advertorialele Profi sunt scrise de către bloggerii din Blogger Profi Club!

Sursa:  promovariweb.org

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.